Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lorne Malvo u soudu


ikona
Spooner
thornton
Jaký televizní kousek chystá sympaťák Billy Bob Thornton? 

S kariérou Billy Bob Thorntona to chvilku nevypadalo dvakrát růžově. Herecký sympaťák se divákům po komediální štaci v kouscích typu Santa je úchyl jakoby okoukal a stáhl se malinko do ústraní. Jenže pak přišlo loňské Fargo, v níž přehlížený herec ztvárnil jednu z nejlahůdkovějších seriálových postav posledních let, zabijáka Lorna Malva, a s ním i kupa prestižních ocenění a zajímavých nabídek. Thornton zkrátka zažívá menší comeback a zjistil, že seriálové pole mu hodně svědčí. Chystá zde totiž další hodně nadějný projekt.

Objeví se v novince internetového Amazonu, soudním dramatu Trial, o němž jste už u nás možná slyšeli. Jedná se totiž o seriál, kolem kterého se dlouhou dobu motal samotný Kevin Costner, a vypadalo to na další herecký jackpot. Jednání však nakonec nedopadla a tvůrci si místo evidentně našli hodně zvučnou náhradu. Thornton si zahraje Billy McBrida, zkrachovalého právníka, jehož po jednom neúspěšném případu vykoupnou z jeho bývalé fimy a on se nyní věnuje hlavně věrné flašce alkoholu. Teď má ovšem šanci vrátit se zpátky do vysoké právnické ligy, když vezme vysoce sledovaný případ, v němž se střetne se svým bývalým parťákem. Můžeme se proto dočkat hutného právnického dramatu, kterých není v bedně nikdy dost. Projektu se navíc chopí osvědčený tvůrce David E. Kelley, jenž má díky Ally McBealové a Kauzám z Bostonu s žánrem již hodně velké zkušenosti. Amazon navíc projektu dost věří a na rozdíl od jiných projektů mu ihned odklepla celou řadu. Snad se tedy Thornton dočká další šťavnaté role.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace