Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní papež nabírá obsazení


ikona
Spooner
hbo
Nadějná minisérie HBO s Jude Lawem získává prvotřídní péči. 

O nenápadném, ale zato zatraceně zajímavé minisérii The Young Pope už jsem vás před pár měsíci informovali. Britská hvězda Jude Law si zde zahraje fiktivního amerického papeže, jenž je známý svým konzervativním stylem a kvůli jeho krokům ho v současnosti opouštějí všichni blízcí. A podle něho i sám bůh. Nadějná novinka původně vznikala zejména v italské produkci a režie všech osmi dílů se ujme jeden z nejoceňovanějších evropských režisérů současnosti, Paolo Sorrentino. Jenže za posledních pár měsíců se nám situace trochu změnila a série nakonec vzniká v mezinárodní koprodukce francouzské stanice Canal +, britského Sky a hlavně kabelové jedničky HBO. A jak to tak vypadá, tak právě poslední zmiňovaný nejspíše zajistí příchod dalších hereckých hvězd. A kravaťáci od televizního giganta začínají pěkně zostra.

Vedle Juda Lawa se totiž objeví herecká legenda Diane Keaton. Ta se sice již několik let pohybuje v tom největším komediálním bahnu a člověk, který bez psychické ujmy dokoukal alespoň jeden její snímek z poslední dekády, by si zasloužil medaili za hrdinství. Jenže o jejím talentu asi málokdo pochybuje a nyní má po letech konečně šanci dokázat, že se za tím důchodcovským pitvořením a ztrátou důstojnosti ještě skrývá kvalitní herečka, jež se nebojí vážný rolí. A jestli jí k tomu nepomůže režisér oscarového Velké nádhery a nového festivalového hitu Mládi, tak už asi nikdo. V novince pak ztvární sestru Mary, původem americkou jeptišku, jež se nyní snaží za všech okolností sloužit bohu ve Vatikánu. Snad si tedy dokáže napravit reputaci a konečně ukáže, že umí být i něčím víc, než magnetem na komediální odpady.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace