Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Divoký západ na HBO


ikona
Spooner
hbo
Věhlasné stanici už nestačí jen fantasy ságy či hvězdně obsazené hity. Nyní se naplno vrací i k westernu. 

Kravaťákům z HBO se nějak začíná líbit na Divokém západě. Deset let po zrušení výborného, ale diváky téměř ignorovaného kousku, Deadwood se totiž slavná kabelovka začíná po širých prériích opět hodně rozhlížet. Už tento podzim by nám tak měla dorazit hvězdně obsazený Westworld z dílny J. J. Abramse a Jonathana Nolana, jenž však bude atmosféru Divokého západu okořeňovat mnoha sci-fi prvky. Ten pravý western od nich dostaneme až o nějaký ten pátek později. A opět u toho nebude chybět velké režijní jméno.

Další podívanou plnou rychlých koltů a drsňáků s kloboukem nám totiž chystá akční šikula Peter Berg, režisér vojenského hitu Na život a na smrt, Světel páteční noci či nestárnoucího Vítejte v džungli. Tentokrát si pod svá režijní a producentská křídla vezme novinku Untamed, která bude vyprávět o třech naprosto rozdílných lidech, jež se vydají na nebezpečnou cestu z Wyomingu do Utahu. Během cesty však musí překonat řadu překážek a ke svému přežití si musí pomoci těmi nejzákladnějšími lidskými instinkty. Pro krev a hutné drsné drama by se zde zkrátka nemělo jít daleko, což potvrzuje i jméno scenáristy. Mark L. Smith má totiž na triku i scénář k jednomu z nejnadějnějších filmů zbytku roku, syrovému westernu The Revenant s Tomem Hardym a Leonardem DiCapriem. A pokud bychom podobnou šlehu, jakou na nás nejspíš chystá Alejandro González Iñárritu, dostali i v bedně, asi by se nikdo nezlobil. Zní to zkrátka nadějně a s Bergem za kamerou by nejméně pilot mohl stát za to. Snad se tedy fandové westernu budou po letošním konci Hell on Wheels v bedně pořád na co koukat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace