Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Poslední výlet do Banshee


ikona
Spooner
banshee
Šerif Lucas Hood a jeho parta drsňáků se chystají na svou poslední sérii. 

Sakra, to to uteklo. Jakoby to bylo teprve včera, co tajemný drsňák pod falešným jménem Lucas Hood poprvé zavítal do zapadákova Banshee a začala tím kapitola jednoho z nejakčnějších a nejkrvavějších seriálů současnosti, který nám uplynulé tři roky nabízel čím dál propracovanější choreografii a líbivé kamerové hrátky. Oblíbený tvůrce Alan Ball a jeho tým se tu zkrátka vyblbli. Jenže každá nabušená jízda musí jednou skončit a ta Hoodova bohužel skončí již tuto zimu.

Právě natáčená čtvrtá řada byla totiž nyní tvůrci oficiálně ohlášena jako poslední. O této možnosti se spekulovalo již pár měsíců, prakticky od chvíle, kdy se počet epizod smrsknul na pouhých osm zářezů, a tvůrci se kvůli šetření přestěhovali natáčet do jiných lokací. I přesto jde ale pro fanoušky pro velký šok. Tak brzké loučení s jedním z největších hitů kabelovky Cinemax jsme přeci jen nečekali. Jenže jak se zdá, tak za ukončením seriálu stojí samotní tvůrci. Ti by prý klidně mohli v Hoodových patáliích pokračovat i pátou řadou. Cítili ovšem, že hlavní příběh bude čtvrtou sérií již dovyprávěn, a nechtějí seriál zbytečně natahovat. A to je na druhou stranu vlastně docela fajn. Znamená to totiž, že nás nejspíš opravdu čeká osudové a krvavé finále se vším všudy, v němž si dají Hood s Kaiem naposledy po tlamě a polovina postav nejspíš skončí pod drnem. A když budeme hodní, možná se už sakra konečně dozvíme i Lucasovo pravé jméno. Zkrátka a dobře, už teď víme, že nám tahle akční jízda bude chybět. O to více si však hodláme užít její krvavou rozlučku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace