Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se Ženatý se závazky?


ikona
Spooner
zenaty se zavazky
Al Bunda a Peggy hlásí návrat do bedny! 

Troufnu si říci, že jestli existují sitcomy, které nemusíte představovat ani té nejstarší babičce z Horní dolní, jež si vystačí s třemi programy a vysloužilou dvacet let starou televizí, tak jsou to Krok za Krokem a Ženatý se závazky. Právě buranská rodinka Al Bundy bodovala v devadesátých letech v českých obývacích svými humorem a šťouchanci do rodinného života neskutečným způsobem. A s železnou pravidelností se na tuzemských stanicích opakuje dodnes. Bundova famílie se potom samozřejmě počítá i mezi americkou klasiku, z níž žijí její hlavní hvězdy prakticky dodnes a diváci na nipořád slyší. A proto se, stejně jako každá druhá slavná značka, možná dočká televizního návratu.

Myslí si to alespoň nejmladší člen vypečené televizní rodinky Bud Bunda alias polozapomenutý David Faustino. Ten totiž dle svých slov aktivně pracuje na zatím nepojmenovaném spin-offu ke komediální klasice, v němž by se měla minimálně ve vedlejších rolích vrátit celá Bundovic famílie. Faustino už má údajně sepsaný scénář k pilotu, jenž u hlavounů televizní divize Sony sklidil úspěch, a jednání na chystanou novinku jsou tak v plném proudu. Projekt však údajně zatím výrazně zdržují právní problémy, jež se tamní kravaťáci snaží nyní vyřešit. Faustino je ovšem optimistický a v realizaci spin-offu, který se bude nejspíše odvíjet již okolo Budovy vlastní rodinky, pevně věří. Svůj návrat do menších rolí už mu pak údajně slíbil i zbytek starého známého obsazení. S větší porcí Ala Bundy a jeho upištěné ženušce Peggy však asi vzhledem k závazkům Eda O´Neilla k Takové moderní rodince a Katey Sagal k historické řezničině The Bastard Executioner počítat nemůžeme. I přesto je ale návrat slavné famílie celkem blízko a asi nejde jen o plané řeči jako v případě nedávné Xeny. Otázkou zůstává, zda má rodinka nejlínějšího prodavače bot ještě vůbec co nabídnout a nebude se jednat jed o další zbytečné ždímání slavné značky. Rád se ale nechám přesvědčit o opaku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace