Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Wayward Pines: Minisérie

příspěvky 1 - 3 Napsat příspěvek
Ja sa pridavam k tej vacsine, ktora v tom uzavretie fakt nevidi. Bohuzial. Ta cela zaverecna scena by dobre fungovala ako cliffhanger, ale ak ju mam brat ako uzavretie, tak bohuzial nedava zmysel. Preco by sa po odhaleni, ktore zasadne zmenilo fungovanie mestecka rozhodli mladi pre tak radikalny krok a preco by vobec vesali ludi, aby sa nepokusali nikam odist, ked kazdy vie, ze ani nema kam ist

Ten knizny koniec mi teda pride urcite lepsi.
17185
Ja sa pridavam k tej vacsine, ktora v tom uzavretie fakt nevidi. Bohuzial. Ta cela zaverecna scena by dobre fungovala ako cliffhanger, ale ak ju mam brat ako uzavretie, tak bohuzial nedava zmysel. [spoiler]Preco by sa po odhaleni, ktore zasadne zmenilo fungovanie mestecka rozhodli mladi pre tak radikalny krok a preco by vobec vesali ludi, aby sa nepokusali nikam odist, ked kazdy vie, ze ani nema kam ist[/spoiler] Ten knizny koniec mi teda pride urcite lepsi.
0 0
reagovat
Souhlas. Je to krátké a nenatahované, je to uzavřené a ten konec!
Jak říkal už Švejk: "Pořádek musí bejt!"
Pro ty co mají dokoukáno a zajímá je hlavní rozdíl oproti knize:
Seriál se celkem věrně drží knížek a je v něm navíc přidaná linie "První generace", která v závěru převezme kontrolu nad městem. V knížkách přeživší obyvatelé seznají, že Abbies jsou teď na světě v přesile a zalezou na pár set let zpátky do hibernace. Podle mě to bylo bezva řešení, jak věrně adaptovat knížky, ale přidat extra twist pro ty co už znali konec z knížek
Takové minisérie prosím ano a jen houšť!
17179
Souhlas. Je to krátké a nenatahované, je to uzavřené a ten konec! [spoiler]Jak říkal už Švejk: "Pořádek musí bejt!"[/spoiler] Pro ty co mají dokoukáno a zajímá je hlavní rozdíl oproti knize: [spoiler]Seriál se celkem věrně drží knížek a je v něm navíc přidaná linie "První generace", která v závěru převezme kontrolu nad městem. V knížkách přeživší obyvatelé seznají, že Abbies jsou teď na světě v přesile a zalezou na pár set let zpátky do hibernace. Podle mě to bylo bezva řešení, jak věrně adaptovat knížky, ale přidat extra twist pro ty co už znali konec z knížek [/spoiler] Takové minisérie prosím ano a jen houšť!
0 0
reagovat

ML

A co teprve Melissa Leo? Ta byla výborná!
17178
A co teprve Melissa Leo? Ta byla výborná!
ML
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se