Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Clarkson a spol. ještě šílenější?


ikona
Spooner
top gear
Co můžeme čekat od nového pořadu bývalých tahounů z Top Gearu? A proč si vybrali právě Amazon? 

Tentokrát asi nebudeme za posly nějakých extra čerstvých zpráv, jelikož novinka o novém televizním domovu provokatéra Jeremyho Clarskona, trpaslíka Richarda Hammonda a šneka Jamese Maye prolétla i v českých kotlinách celkem rychle. Trojice z televizního fenoménu Top Gear si zkrátka po vyhazovu oblíbeného z BBC konečně vybrala z řady lukrativních nabídek mnoha významných hráčů malinko překvapivě internetový Amazon, jehož hlavouni si tak mohou již s předstihem zapsat do deníčků první megahit. Na tuhle skvadru se budou diváci totiž koukat i v případě, že by celou první sérii jen grilovali maso na kapotě auta a zpívali u toho českou dechovku. Proč si ovšem hláskující trojka vybrala z mnoha nabídek právě je? A co všechno můžeme od jejich nové show vůbec očekávat?

Hlavní důvody usídlení na Amazonu asi žádného fanouška nepřekvapí a jejich parťák a věrný producent Andy Wilman, jenž do nového projektu utíká od Top Gearu s nimi, je shrnuje celkem jednoduše. Jde prostě o prachy, svobodu a lásku ke kvalitnímu zpracování. Právě svoboda byla pro populární partičku při přehrabování z řad nabídek samozřejmě stěžejní. Na rozdíl od BBC, která se jim sice snažila kvůli jejich popularitě vycházet vstříc, ale stejně je držela v mnoha ohledech na uzdě, si zkrátka budou moci dělat už definitivně, co chtějí. Novou show si budou dělat sami, nikdo z internetové služby jim do toho údajně nebude kecat či na ně dohlížet a Clarksonův ostrý jazýček může dát naplno průběh svým politickým a kontroverzním šťouchancům. Tedy ne, že by to do teď nedělal. Nemusí se pak navíc příliš hlídat ani, co se týče peněz. Studio jim prý nabídlo přesně tak obrovský rozpočet, který na své automobilové řádění po celém světě potřebují. Zkrátka a dobře, budou moci dělat tu nejlepší “televizní“ kvalitu bez ohledu peníze či mnohé ústupky.

Bude ovšem jejich nový pořad pouze svobodnějším a ze řetězu utrženým klonem Top Gearu, nebo nabídne i něco víc? Zřejmě od obojího trochu. Tvůrci samozřejmě slibují mnoho nových a nikdy neviděných prvků. Zajetého schématu se však úplně vzdávat nechtějí a jezdění v autech všeho druhu se bude opět střídat s prostřihy do studia. A nejspíš nepůjde, společně s hodinovou stopáží, o jediné podobnosti. Jen ten Stig bude samozřejmě chybět. Oblíbená trojice pak uzavřela smlouvu zatím na tři sezóny a tu první nám Amazon naservíruje příští podzim. Jen ji do nás, na rozdíl od svých ostatních kousků, nejspíše nenaperou najednou, ale hezky týden po týdnu. Spokojeni jsou prostě všichni, včetně nažhavených fanoušků. Snad tedy zvládnou Clarkson, Hammond a May využít snové podmínky na doraz a za rok se vrátí v té nejlepší formě.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace