Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hra o trůny vítá hereckou legendu


ikona
Spooner
gamehrahra o trůny
Seriálový megahit přichází s dalším hereckým trumfem. 

Tady někdo castingové námluvy rozjíždí ve velkém. Natáčení šesté řady Hry o trůny je víceméně v plném proudu a jednou z mnoha důležitých otázek je ta, na které nové postavy a herce se můžeme příště těšit. A zatím to vypadá, že můžeme očekávat samé prověřené a charismatické tváře, jež si i přes pokročilý věk zvládnou bez debat sjednat respekt. Po již ohlášeném Ian McShaneovi, jenž se objeví v zásadní, ale dosud nespecifikované roli, se totiž k opěvované fantasy pecce přidala jedna z velkých hereckých legend.

V šestém výletu do Západozemí se tedy objeví sám žijící klasik Max von Sydow. I když půjde dle všeho o malou roli, opět půjde o charakter dosti zásadní. Zahraje si totiž tříokého havrana, nebo pro čtenáře spíše tříokou vránu (jo, změny oproti předlohám jsou někdy opravdu zrádné). Což ovšem v tomto případě neznamená, že by Sydow vyfasoval jedno oko navíc a digitální křídla. Bude se totiž jednat o toho starého, stromem zarostlého, mudrce, k němuž si na konci čtvrté řady přišel pro odpovědi mladý Bran Stark. Záhadný muž s vizáží otce Fury z Pevnosti Boyard se pak stane jeho mentorem, jenž ho snad konečně naučí používat všechny ty zvláštní schopnosti, díky nimž už by putování nepohyblivého Starka s Hodorem už nemusela být úplně nuda. O hereckou kvalitu zde navíc už nyní máme postaráno. Dá se totiž očekávat, že i na malém prostoru dokáže herecký veterán dostatečně zazářit. Po roli v nadcházejících Star Wars navíc evidentně dělá před blížící se devadesátkou všechno proto, aby si ho pamatovali i ty nejmladší generace. A jde na to rozhodně šikovně. Ostatně jako sami tvůrci, kteří si mohou připsat další nápaditou volbu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace