Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Will Graham v čele sekty


ikona
Spooner
hannibalway
Hvězda seriálového Hannibala míří do nového ambiciózního projektu. 

Tohle už pro fanoušky opěvovaného televizního jedlíka opravdu nevypadá dobře. Co si budeme nalhávat, šance na obnovení seriálového Hannibala po zrušení na NBC se zdála být hotovým sci-fi již několik posledních týdnů. Malinká šance zde ovšem stále hořela. Hlavní hvězdy přehlíženého kousku, Mads Mikkelsen a Hugh Dancy, sice byly vyvázáni ze svých smluv, zároveň ale slíbily, že dají tvůrcům co nejvíce času a k projektu se rádi ihned vrátí. Jenže doba vyčkávání je asi evidentně pryč a představitel oblíbeného Willa Grahama se už rozhodl udělat krok jiným směrem. Vybral si tedy jednu z řady zajímavých nabídek, jež mu údajně hned po zrušení seriálu přistály na stole. I když ho fandové legendárního labužníka možná nyní nemají příliš v lásce, musíme uznat, že si rozhodně nevybral špatně.

Objeví se totiž v nadějném desetidílném dramatu The Way, s nímž bude chtít internetová služba Hulu zvednout hozenou rukavici a výrazně si vyšlápnout na konkurenci z Amazonu a Netflixu. Seriál bude vyprávět o rodině, která je členem titulního náboženského hnutí s kontroverzními metodami a my budeme sledovat jejich složitý vztah, který prochází krizí. Obzvláště, když jeden z nich začíná pomalu ztrácet víru. Charismatického lídra této tak trochu sekty, jenž bude chtít manipulovat se svými ovečkami, pak ztvární právě Dancy. Jako rodinný pár se nám představí již dříve ohlášený Aaron Paul aka Jesse Pinkman z pecky Breaking Bad a Michelle Monaghan z True Detective či třetího Mission: Impossible. A to už je hodně slušná sestava. Samotný příběh může sice stále skončit v lepším případě jako hutné drama, v tom horším jako ubuluná vztahovka, tahle trojice by ale snad do rutinního průměru nešla. Byla by navíc škoda takovou sestavu pořádně nevyužít. Doufejme tedy, že si Dancy po Hannibalovi připíše další výtečný zářez. Věrným fanouškům Mikkelsenova řádění už pak nezbývá nic jiného, než doufat v tvůrci nastíněný film. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace