Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kevin Bacon bojuje za nahotu


ikona
Davies182
Proč si hvězda seriálu The Following stěžuje na přemíru ženského svlékání v televizi?  

Vítejte u vaší nepravidelné várky bulváru na TVZone. Dnes bude řeč o Kevinu Baconovi, který se rozhodl bojovat proti přemíře ženské nahoty v seriálech. No fakt. Pokud vás tedy někdy během sledování Hry o trůny na HBO, Spartaka na STARZu či sem tam až okatě softporňáckého Banshee na Cinemaxu napadlo, že už to možná tvůrci se všemi těmi hanbatými prdelkami a obnaženými ňadry pomalu ale jistě přehánějí, nebyli jste zdaleka sami. Kevinovi to totiž vadí taky. Naše obýváky potřebují víc mužských naháčů!

"V dnešních TV shows vídáme tolik ženské nahoty. Což ale není vůbec fér vůči upozaděným hercům, kteří také chtějí být vidět. I my chceme před kamerou chodit nahatí! Je na čase, osvobodit špeky (v angličtině free the bacon; pozn. redakce), pánové. Přeci se nenecháme utlačovat, tady je v sázce otázka genderové rovnoprávnosti!" rozpovídal se herec v nedávném lehce sebeparodickém spotu. Jakmile zjistíme, zdali se jednalo o prohranou sázku, rýpání do aktivních feministek nebo prostě jen o řeči v opileckém rauši, dáme vám neprodleně vědět.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace