Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Útěk z vězení má zelenou


ikona
Spooner
prison break
Sezóna zbytečných návratů pokračuje. Mají bratři Scofieldové ještě po letech vůbec co nabídnout? 

Ach bože. O možném návratu kdysi populárního hitu Prison Break se v kuloárech mluví již několik měsíců a tvůrci už i na férovku ohlásili, že na znovu shledání s Michaelem a Lincolnem Scofieldovými pilně pracují. Pořád jsem ale tak nějak naivně doufal, že pokračování, které zní ještě o dvě třídy zbytečněji a stupidněji než očekávaný reboot Hrdinů, nakonec skončí u ledu. Jenže to jsem nenápadité hochy od FOXů zase jednou přecenil. Projekt totiž nyní dostal od stanice oficiálně zelenou.

Dočkáme se tedy, stejně jako v případě 24 hodin či chystaných Akt X, krátké minisérie, k níž už tvůrce seriálu Paul Scheuring píše scénář. A tak nějak už se počítá s tím, že po sepsání pilotu a nástřelu příběhu dají tamní hlavouni bez problémů svolení na celou sérii. Svou účast už pak samozřejmě přislíbila i hlavní dvojka Wentworth Miller a Dominic Purcell. O příběhu se toho ještě samozřejmě příliš neví. Spekuluje se však, že by se měl děj odehrávat několik let po konci čtvrté série a bráchové si tentokrát prohodí pozice. Tupější Lincoln tak bude tentokrát vysekávat z lochu Michaela. Vrtá vám taky hlavou, jak je sakra možné, že se do seriálu vrátí i potetovaný tahoun, který v závěrečném dvojdílu skončil malinko neslavným způsobem? Úplně jednoduše. Tvůrci se zkrátka rozhodli, že budou svůj závěrečný televizní film zcela ignorovat a budou dělat, že se tamní události nikdy nestaly. Zároveň ovšem dodávají, že to bude vše logicky vysvětleno. Nevím, zatím to zní opravdu všelijak, jen ne logicky. S každým dalším prohlášením to totiž vypadá na zoufalou a vlastně i dosti stupidní snahu vyždímat kdysi slavnou značku, co to dá. Obávám se ale, že s tímto televizním návratem zažije stanice FOX hořkou porážku. Aspoň v to doufám.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace