Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s televizními X-Meny?


ikona
Spooner
marvelx-men
Podívají se charaktery okolo Wolverina nakonec do bedny? 

O seriálovém zpracování oblíbených X-Menů se mluví již docela dlouho. Stanic FOX začala o možném televizním kousku mluvit při premiéře loňské Budoucí minulosti. I když se nejdříve zdálo, že jde o takové ty klasické promo řečičky, nijak nespecifikovaný projekt se opravdu začal plánovat a dostali ho na starosti tvůrci podílející se na hitu 24 hodin, Evan Katz a Manny Coto. Od té doby se ale o možném seriálu neví prakticky nic a někteří možná čekali, že je tento nápad definitivně u ledu. Opak je ale pravdou a televizní výlet do mutantského univerza je možná blíže, než bychom čekali.

Kravaťáci přiznali, že jednání a plánování s mocným Marvelem pro využití postav na malou obrazovku jsou v plném proudu a dosud jsou na dobré cestě. Žádná oficiální dohoda sice ještě nepadla, u FOXů ovšem doufají, že přijdou s ohlášením velké comicsové pecky již velmi brzy. Nic víc však stále neprozradil a my jen můžeme spekulovat, jakých oblíbených či ještě neviděných charakterů se připravovaná novinka bude týkat. Tamní hlavouni to ovšem myslím s převedením školy profesora Xaviera do bedny evidentně opravdu vážně a příchod mutantů je tak zřejmě nevyhnutelný. Otázkou zůstává, zda dokáže kousek mezi současnou konkurencí ještě překvapit a nedopadne jako nedotažený Gotham, z něhož se stal téměř nefungující mišmaš slavných postav. Na takové soudy je však ještě brzy. Uvidíme, co si pro nás stanice připravuje.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace