Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sense8 pokračují


ikona
do_Od
netflixsense8
Netflix fandům dává, co chtějí. I v případě kontroverzního projektu mistrů Wachovských. 
Nemá cenu předstírat, tahle zpráva mě osobně dělá velmi šťastným. Bohužel, spousta zaběhlých sérií, od kterých se dalo čekat, že půjde o seriálové události roku, spíše zklamaly. Kdo jednoznačně překvapil byl naštěstí Netflix a jeho dvě novinky. Tou první byl Marvelovský Daredevil, s nímž tvůrci poprvé ukázali barvičkový svět v podstatně temnějším pojetí a bylo to naprosto fantastické. A tou druhou pro mě potom byl nečekaný výlet slavných režisérů Matrixu do televize s novým originálním projektem jménem Sense8. Tak tak, ještě před první ukázkou jsem o tomhle díle a jeho produkci neměl vůbec tušení, jakmile jsem však spatřil jeho produkční hodnotu (natáčení na několika reálných lokacích opravdu není lehké, ani levné), zamával starému dobrému Sayidovi a uvědomil si, o čem to tak nejspíš bude a na co se mám po Atlasu Mraků a Jupiter vychází připravit, měl jsem jasno. Tohle jejich nové dítko jsem si nemohl nechat ujít. A k mému vlastnímu překvapení, šlo o jeden z nejpropracovanějších origin seriálů, které jsem doteď viděl. Co však překvapí už i všechny ostatní, včetně mručouna Daviese, je že Netflix téhle netypické pecce odklepl druhou řadu.
 
 

Bylo to dlouhé čekání, recenze byly různorodé, sledovanost nijak extrémně špatná ale zázrak to taky nebyl a tak zkrátka, museli fanoušci prostě doufat. Spammovat emaily důležitých lidí, psát tweety, uspořádat neoficiální setkání na Comic-Conu atd., až konečně studio rozhodlo. A protože krom nadšené videokoláže od několika hlavních herců k tomu žádné další info není, musíte dát zavděk alespoň tomu. Jinak od těch z vás, kteří seriál viděli a bavil je, by nás zajímalo, co byste si přáli vidět v druhé sérii a kam by se podle vás měl seriál dále ubírat. Svoje nápady nám napište do diskuze. #happybirthday #Sense8
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace