Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní odstřelovač má tvář


ikona
Spooner
shooter
Akčňák s Markem Wahlbergem se stěhuje do bedny. Kdo si v něm zahraje? 

Akční béčko Odstřelovač nepatřilo zrovna velké hity. Antoine Fuqua ještě neměl akční řemeslo tolik v ruce a Mark Wahlberg tuhle ve všech ohledech průměrnou záležitost, jež by se svým příběhem hodila spíše do osmdesátých let, sám utáhnout nedokázal. Jenže hollywoodští producenti se rozhodli dát elitnímu sniperovi z pera spisovatele Stephana Huntera ještě jednu šanci. O seriálové adaptaci se proto mluví již nějaký pátek, o kousek byla mezi kabelovkami celkem tlačenice a k projektu se v roli producenta vrátí i sám Wahlberg. Novinky se nakonec ujala stanice USA a ke svému potenciálnímu hitu si sehnala i hodně povědomou tvář.

Postavu Bob Lee Swagger tedy po hollywoodské hvězdě převezme Ryan Phillippe. To je jeden z těch hereckých sympaťáků, který má tu nepěknou vlastnost, že si v posledních letech vybírá celkem nezajímavé projekty a velká hvězda se tak z něj nejspíš už nikdy nestane. Letošní kriminální rutina Tajnosti a lži je jasným důkazem. Bojím se pak, že s Odstřelovačem se svého prokletí nezbaví. Novinka bude totiž podle všeho úplně o tom samém, jako její filmový předchůdce. Elitní odstřelovač se tedy opět zaplete do složité konspirace, kvůli níž je obviněn z atentátu na prezidenta a snaží se očistit své jméno a vyřídit účty. Na originalitu a nový příběh se zřejmě hrát nebude a zatím nevidím důvod, proč bych měl koukat znovu na to samé. Snad se tedy tvůrci nakonec pochlapí. Pořádný akčňák by se totiž po letošním konci Protiúderu a chystaném závěru Banshee docela hodil. A Phillippemu by nějaký ten hit už taky přišel vhod.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace