Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nové posily do Akt X


ikona
Davies182
aktafiles
Produkce mysteriózního seriálového revivalu vítá staré i nové agenty a odtajňuje další střípky novinek!  

Šlape jim to! Po několika měsících od oznámení nové řady kultovních Akt X jimi už znovu žije celý svět. Nemyslete si proto že si o Mulderovi a Scullové tak často čtete pouze na TVZone - i na těch nejzastrčenějších seriálových webech se totiž momentálně o vyhlíženém revivalu slavného seriálu píše dnes a denně. Takže bacha na minispoilery! V souvislosti s neustávající náloží novinek se naposledy Chris Carter rozpovídal mimo jiné o tom, jak to bude s mytologií. Dočkáme se jí údajně v první a poslední (tj. šesté) části minisérie, ostatní epizody potom budou klasickými moster-of-the-week čtyřicetiminutovkami. Vrátí se mimozemšťani, replikanti a černý olej? Dále také víme, že je Mitch Pileggi (Skinner) oficiálně na palubě a má už dokonce zčerstva dotočeno, vrátí se ale i Osamělí střelci aka tři Mulderovi sympaticky paranoidní hackerští kámoši. Výborně. A jak je na tom kromě Joela McHalea další nová krev?

Premiérově představené agenty Millera a Einsteinovou si zahrají mlaďoši Robbie Amell a Lauren Ambrose. Usměvavého Amella jste mohli vidět např. ve dvou nedávných TV verzích populárního Scooby Doo, aktuálně se ale spíš prohání po boku Flashe ve stejnojmenném seriálu stanice CW. Sympatická zrzka Ambrose se pak objevila třebas po boku Michaela C. Halla v černohumorném Odpočívej v pokoji a dnes si vesele točí převážně televizní filmy. A jak je to s ostře sledovanou propagací oživených X-Files? Zářnou budoucnost jim věští hlavně magazíny Forbes a Variety, kde se mluví o nejepičtejším televizním comebacku pro rok 2016. Vzhledem k tomu, že se budou první dvě epizody vysílat po divácky nadmíru vděčném přenosu amerického fotbalu, nemusely by tyto prognózy být vůbec daleko od pravdy. Prostě se blíží něco velkýho a je na čase, začít si to pomalu uvědomovat. Leden bude mega!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace