Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arrow a Constantine spojí síly


ikona
Spooner
arrowconstantine
Comicsový fandové mají opět důvod k radosti. Oblíbený lovec démonů přichází do Starling City! 

A už je to oficiální. O možném seriálovém crossoveru oblíbeného Arrowa s hláškujícím Johnem Constantinem, jenž má jinak svoji seriálovou štaci již za sebou, se mluví již několik týdnů. Jenže i přes velké snění tvůrců zeleného lukostřelce se zdálo, že všechno skončí jen u pouhého plánování. Hoši ze CW ale vědí, jak uspokojovat své fanoušky, a nemožné se nakonec stává skutečností. Matt Ryan tak ještě jednou navlékne svůj kabát, možná si zapálí i to cigáro a zamíří do Starling City.

Geeky vyhlížený crossover pak nastane již celkem brzo, už v páté epizodě s příhodným názvem Haunted. V té se bude Oliver Queen potýkat s neobvyklým zlem, na něhož jsou i jeho šípy krátký, a bude se tak muset spolehnout na pomoc neortodoxního specialisty přes nadpřirozeno. Čeká nás zkrátka hodně lákavé spojení dvou charakterů, jež se rozhodně neobejde bez pořádného konfliktu a značného množství hlášek. Jestli totiž Greg Berlanti a spol. ve svých comicsových kouscích něco umí, tak efektivně prodat divákům oblíbené hrdiny a namíchat jejich protiklady šikovně dohromady. Nepůjde navíc o žádné nucené či umělé naroubování do Oliverova univerza. Tvůrci Arrowa už totiž ve třetí řadě přišli s pár nadpřirozenými prvky a v nadcházející sérii by tyto vody rádi opět rozšiřovali. Constantineovi může podobný doping navíc výrazně pomoci. V případě diváckého úspěchu nás tak jistě čeká další kolečko jednání o obnovení ne příliš povedeného seriálu. Producenti  oblíbeného lučištníka navíc nevylučují, že bychom se v případě úspěchu mohli s Constantinem ve Starling City ještě někdy setkat. Uvidíme, jak to tedy nakonec dopadne. Máme tu ale zaděláno na hodně nabušené setkání.

Vytáhni v hospodě: Že patří Stephen Amell mezi nejnabušenější seriálové současnosti asi všichni ví. Málokdo by však čekal, že si dokáže podat i zkušeného wrestlera. O autenticitě tohoto čísla si sice můžeme myslet svoje, lepší propagaci si ovšem seriálový sympaťák asi přát nemohl.           

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace