Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zamíří Red do bedny?


ikona
Spooner
red
Vrátí se filmová série o akčních důchodcích v podobě seriálu? 

Akční komedie Red slavila před několika lety celkem slušný úspěch. Bruce Willis, Helen Mirren nebo John Malkovich si zde zahráli skupinku vysloužilých tajných agentů, kteří ovšem i v penzi dokázali CIA pořádně zatopit a vydat se ještě na nejeden poslední úkol. A zatímco v případě prvního dílu z toho vznikla celkem slušná jednohubka, následující sequel byl tak nudný a nezajímavý, že už na něj lidé frontu rozhodně nestáli. I přes komerční propadák se však adaptace stejnojmenného comicsu jen tak nezbavíme.

Seriálovou verzi známé značky totiž začíná plánovat stanice NBC a asi není žádné překvapení, že bychom měli dostat zase úplně to samé. Opět tedy budeme sledovat partičku agentů ve výslužbě, kteří se snaží zvyknout na nudný život běžného člověka, aby se záhy dostali do křížku s jejich bývalou agenturou. Projekt mají na starosti scenáristé filmových předchůdců, bratři Hoeberové a společně s původním producentským týmem nás lákají ještě na černější humor a více realistické pojetí. O obsazení samozřejmě zatím nepadlo ani slovo. Něco mi ale říká, že tu někdo bude chtít možná rekrutovat postarší známé televizní tváře, stejně jako před časem stanice FOX v ohlášených televizních Expendables, jež se ovšem kupředu nijak razantně nepohnuli. Uvidíme, zda to Red stihne do bedny nakonec o něco dříve. I když je otázkou, zda je na tuhle partu důchodců ještě někdo zvědavý.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace