Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Catwoman v zajetí


ikona
Spooner
hathaway
Anne Hathaway se stává další z řady hvězd první velikosti mířící do bedny. V čem ji uvidíme? 

Invaze těch největších hollywoodských hvězd do bedny nekončí. Jakoby nestačilo, že o role v True Detective bojuje snad polovina Hollywoodu, v nedávné šílenosti Wet Hot American Summer od Netflixu se objevilo hned několik hvězd v čele s Bradley Cooperem a svůj vlastní kousek v televizi chystá například už i Scarlett Johansson, Tom Hardy nebo Nicole Kidman s Reese Witherspoon, teď přichází na seriálové pole další slavná tvář. Ano, do vod ambiciózních minisérií se vrhá už i Anne Hathaway, jež už nás za poslední roky stačila několikrát přesvědčit o svých hereckých schopnostech a dokonce má doma i Oscara. A její chystaný projekt budí celkem zvědavost.

Zahraje si totiž v minisérii The Ambassador’s Wife podle čerstvé stejnojmenné knihy spisovatelky Jennifer Steil. Zde si zahraje titulní manželku britského velvyslance v Jemenu, která je unesena a ona i její milující manžel musí podniknout nemyslitelné, aby se opět sešli. Námět na napínavou podívanou je to slušný, a jelikož je kniha inspirována osobními zážitky autorky, žádný ubulený kousek nás snad nečeká. Pro Anne Hathaway se navíc jedná o další velkou hereckou výzvu, s níž by možná ráda sebrala i nějakou tu prestižní cenu. I když na to si budeme muset ještě nějaký pátek počkat. Samotný projekt je totiž ještě v plenkách a není tak dosud známo ani jméno scenáristy či režiséra. Už teď je ovšem jasné, že díky hvězdě v hlavní roli bude mezi hlavními televizními hráči pěkná rvačka. Uvidíme, která z kabelovek či jiných stanic se projektu nakonec chopí. Je ale nejspíš jasné, že o ambiciózní minisérii ještě rozhodně neslyšíme naposled.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace