Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chandlerova bomba


ikona
do_Od
Humor v době, kdy nikomu moc do smíchu nebylo. 
...a bombama končí. Mimochodem, víte, co se stane z ovečky, když jí uříznete nožičky? Obláček.

No, co vám budu říkat. Tenhle humor není pro každého. Někdy vám třeba sedne, jindy zase ne, to je holt život. Ať jste ale kde jste, vsadím se s vámi o cokoliv, že pokaždé se najde někdo, koho podobná sranda urazí. Druhá světová válka, židé, sex s nemluvňaty (ale ano), občas je to zkrátka trochu kontroverznější. A tak tomu bylo i v případě vtipů o bombách, natočených v období před a po 11. Září. Nebudu nyní nikoho urážet vysvětlováním tohoto data a raději přejdu rovnou k té vystřižené scéně z Přátel, ve které Chandler právě utrousil několik takových přímo na letišti. No a pak se stříhalo. Jak se však nyní ukázalo, scéna se už pár let válí po internetu a vy se na ní dnes konečně, když už ta kontroverze trochu opadla, můžete podívat. 


Nevím jak vy, ale já ho miluju. A zajímavější to pro mě je o to víc, že shodou náhod jsem spojení „letiště“ a „bomba“ dával včera taktéž pilně dohromady. Pro mě však naštěstí žádná ochranka nepřišla. To jste rádi, že jo?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace