Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Agents of SHIELD fasují spin-off


ikona
Spooner
marvelshield
Parťačka agenta Coulsona se dočká vlastního seriálu. 

Seriálová marvelovka Agents of SHIELD nepatří zrovna mezi velké televizní hity, spíše naopak. Většina diváků byla ze slabších úvodních dílů plánovaného megahitu tak zklamaná, že to dávají tvůrcům sežrat prakticky do teď. Sledovanost druhé řady tak byla i přes neustále se zvyšující kvalitu bohužel mizerná a je vlastně tak trochu zázrakem, že se partička okolo agenta Coulsona dočká i třetí série. Jenže na ABC, potažmo u Disneyho, jsou nějakým záhadným způsobem se svými neúspěšnými marvelovkami stále spokojeni a hodlají nám je i nadále servírovat ve velkém. Agents of SHIELD se proto dočkají spin-offu.

Chystaná novinka s názvem Marvel’s Most Wanted se tak zaměří asi na nejvýraznější nováčky druhé Coulsonovy sezóny, sexy drsňačku Mockingbird a jejího bývalého hláškujícího manžela Lance Huntera a jejich nová dobrodružství, v nichž bude pokračovat jejich příběh. O tomto projektu už se hodně mluvilo v předchozích měsících a stanice seriál původně stopla. Nakonec se ale tvůrcům rozhodla dát šanci. Což o to, volba postav je to jistě správná, a pokud to bude mezi Adrianne Palicki a sympaťákem Nickem Bloodem jiskřit tolik, jako po boku agentů ze SHIELDU, máme se asi nač těšit. Stejně mi však nepřijde dvakrát rozumné dělat spin-off k seriálu, jenž se sám pohybuje na hraně zrušení. Tohle zkrátka může skončit velkou ratingovou katastrofou. A to by si tahle sympatická dvojka určitě nezasloužila. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace