Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Kravaťáci: S05E10

příspěvky 1 - 14 Napsat příspěvek
Jak Suits nesleduju, tak soundtarcky mám naposlouchané a musím říct, že tady a v Newsroomu je snad nejlepší hudba v televizi.:)
17446
Jak Suits nesleduju, tak soundtarcky mám naposlouchané a musím říct, že tady a v Newsroomu je snad nejlepší hudba v televizi.*:)*
0 0
reagovat

Spooner

Na Labyrint se těším, i jeho recku :+
U Ano Šéfe jsem si právě říkal, že jestli to neplánujete o něco bych se pokusil, tak abych někomu nelezl do zelí... Ten díl je takový nadprůměr.
17443
Na Labyrint se těším, i jeho recku *:+* U Ano Šéfe jsem si právě říkal, že jestli to neplánujete o něco bych se pokusil, tak abych někomu nelezl do zelí... Ten díl je takový nadprůměr.
Spooner
0 0
reagovat
Team do_Od. Ostatní tomu nerozumí. Jestli myslíte CW jako např. romantickou linku Flasha a Arrowa, tak byste si při srovnávání se Suits měli dát facku.
17444
Team do_Od. Ostatní tomu nerozumí. Jestli myslíte CW jako např. romantickou linku Flasha a Arrowa, tak byste si při srovnávání se Suits měli dát facku.
0 0
reagovat
Viz Spooner, Labyrint je první česká věc za poslední dva roky, která mě zajímá.
17442
Viz Spooner, Labyrint je první česká věc za poslední dva roky, která mě zajímá.
0 0
reagovat

TonyClifton

Zdendu sledovat určitě budu, i když ten první díl si ještě musím dohnat. Uvidíme, pokud bude Šéfovi hlášky opět odzbrojující, možná k tomu nějaký článek časem sepíšu. Nadcházející Strachův Labyrint má ale u mě přednost;)
17441
Zdendu sledovat určitě budu, i když ten první díl si ještě musím dohnat. Uvidíme, pokud bude Šéfovi hlášky opět odzbrojující, možná k tomu nějaký článek časem sepíšu. Nadcházející Strachův Labyrint má ale u mě přednost*;)*
TonyClifton
0 0
reagovat
btw neplánuje se někdo z TZ věnovat nové řadě Ano šéfe? :)
17440
btw neplánuje se někdo z TZ věnovat nové řadě Ano šéfe? *:)*
0 0
reagovat

do_Od

Já to myslel maximálně v nadsázce a v návaznosti na tu debatu na MZ, kde jsem si to myslím zdůvodnil. Netřeba brát myslím osobně, když si navzájem kritizujem oblíbené seriály. ;)
17439
Já to myslel maximálně v nadsázce a v návaznosti na tu debatu na MZ, kde jsem si to myslím zdůvodnil. Netřeba brát myslím osobně, když si navzájem kritizujem oblíbené seriály. *;)*
do_Od
0 0
reagovat
link

Tony: Hi-five
17438
[link="http://www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2013/03/pile_of_shit.gif"]link[/link] Tony: Hi-five
0 0
reagovat
Mám pocit, že si pletete nebaví vás to s je to sračka. Mě taky nebaví plno seriálu a přesto u nich nemám potřebu psát, že jsou to sračky, když to fakticky není pravda. Viz. plno dalších recapů, které po chvilce googlovani vyjedou.

Ne, že by to bylo něco nového ale dneska mi tyhle kecy nesedly, sorry. #donefortoday
17437
Mám pocit, že si pletete nebaví vás to s je to sračka. Mě taky nebaví plno seriálu a přesto u nich nemám potřebu psát, že jsou to sračky, když to fakticky není pravda. Viz. plno dalších recapů, které po chvilce googlovani vyjedou. Ne, že by to bylo něco nového ale dneska mi tyhle kecy nesedly, sorry. #donefortoday
0 0
reagovat
do_Od: Ok, tady máš vlastní názor: Hlavně mu nevěřte, stálo to za vyližprdel. :D

Mám tě rád, ale tohle snad nemyslíš vážně, byla to asi nejnudnější série ze všech. Harvey strávil půlku času u psycholožky, kde si lízal rány a hojil srdíčko a stejně to vyšumělo do ztracena. Žádný randění s babama, žádný popichování s Mikem...
A co se týče poslední epizody, musím si pomoct citátem z Trpaslíka: "Tak abys věděl, tohle byla nejhorší ubulená limonáda, jakou jsem kdy musel přetrpět. Dokonce to urazilo i mou zadnici, jež se oprudila, neboť chudinka moje malá dřepěla u tak děsného puberťáckého škváru!"
Nesnáším epizody s flashbacky, protože je to bohužel většinou jen výplň, když chtěj scénáristé zdržet děj, ještě ke všemu, když ty flashbacky jsou 10 let starý a nijak neovlivňujou dnešek. Mike si jde pro radu do kostela? Bože... Tomu říkám scénáristická lenost, viděli jsme to před rokem u Supermana. Ještě že tu epizodu můžu sjet rychloposuvem. Důležitých je vlastně jen posledních pět minut epizody, jinak vata.
17436
do_Od: Ok, tady máš vlastní názor: Hlavně mu nevěřte, stálo to za vyližprdel. *:D* Mám tě rád, ale tohle snad nemyslíš vážně, byla to asi nejnudnější série ze všech. Harvey strávil půlku času u psycholožky, kde si lízal rány a hojil srdíčko a stejně to vyšumělo do ztracena. Žádný randění s babama, žádný popichování s Mikem... A co se týče poslední epizody, musím si pomoct citátem z Trpaslíka: "Tak abys věděl, tohle byla nejhorší ubulená limonáda, jakou jsem kdy musel přetrpět. Dokonce to urazilo i mou zadnici, jež se oprudila, neboť chudinka moje malá dřepěla u tak děsného puberťáckého škváru!" Nesnáším epizody s flashbacky, protože je to bohužel většinou jen výplň, když chtěj scénáristé zdržet děj, ještě ke všemu, když ty flashbacky jsou 10 let starý a nijak neovlivňujou dnešek. Mike si jde pro radu do kostela? Bože... Tomu říkám scénáristická lenost, viděli jsme to před rokem u Supermana. Ještě že tu epizodu můžu sjet rychloposuvem. Důležitých je vlastně jen posledních pět minut epizody, jinak vata.
0 0
reagovat
Co? :D
17435
Co? *:D*
0 0
reagovat
Douchebag Race přestal někdy ve třetí epizodě, k CW postavám to má dost daleko a to drama s matkou jsi hodně, hodně zjednodušil.

A preferoval bych aby si lidi udělali spíš vlastní názor a pak mi ho tu slušně vmetli do tváře jako Petr, než mě nazývat lhářem. I kdyby to bylo ze srandy, silně mě to uráží. :-
17434
Douchebag Race přestal někdy ve třetí epizodě, k CW postavám to má dost daleko a to drama s matkou jsi hodně, hodně zjednodušil. A preferoval bych aby si lidi udělali spíš vlastní názor a pak mi ho tu slušně vmetli do tváře jako Petr, než mě nazývat lhářem. I kdyby to bylo ze srandy, silně mě to uráží. *:-*
0 0
reagovat
Já nevím. Postavy se chovají jak fakani na střední škole, nikdo nenese následky za svoje stupidní chování a Mike soutěží s Harveym o to, kdo je větší "douchebag". To co se řešilo v posledních epizodách bylo něco mezi mexickou telenovelou a růžovkou. Nejenom ta právničina, ale i jednání lidí je jak z teenagerského seriálu na MTV nebo CW.
Schválně zkuste jako Harvey dát v práci někomu přes hubu a pak se před vyhazovem bránit vysvětlením, že máte trauma z toho, jak vaše matka před dvaceti lety ojela souseda. Jo, taková blbost se opravdu dostala do scénáře a pět postav se touhle kokotinou bavilo celé dvě a půl epizody.
Souhlas s TonyClifton :-
17433
Já nevím. Postavy se chovají jak fakani na střední škole, nikdo nenese následky za svoje stupidní chování a Mike soutěží s Harveym o to, kdo je větší "douchebag". To co se řešilo v posledních epizodách bylo něco mezi mexickou telenovelou a růžovkou. Nejenom ta právničina, ale i jednání lidí je jak z teenagerského seriálu na MTV nebo CW. Schválně zkuste jako Harvey dát v práci někomu přes hubu a pak se před vyhazovem bránit vysvětlením, že máte trauma z toho, jak vaše matka před dvaceti lety ojela souseda. Jo, taková blbost se opravdu dostala do scénáře a pět postav se touhle kokotinou bavilo celé dvě a půl epizody. Souhlas s TonyClifton *:-*
0 0
reagovat
Hlavně mu nevěřte, stálo to za vyližprdel. :D
17432
Hlavně mu nevěřte, stálo to za vyližprdel. *:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se