Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od mafiánů k podvodům


ikona
Spooner
de nirohbowizard of lies
Hvězdná dvojice Robert De Niro a Michelle Pfeiffer opět spojí své síly. A nebude u toho chybět ani HBO. 

Asi nemá cenu nikomu z vás vysvětlovat, že kabelovka HBO není jen domovem těch nejoceňovanějších seriálů, ale také zatraceně ambiciózních a hvězdně obsazených kousků, které by se neztratily ani v kinech. Díky výtečnému životopisu Liberace! tak pomohli znovu malinko nakopnout kariéru Michaela Douglase a v jejich nedávných filmech či minisériích jsme mohli narazit i na Julii Roberts, Marka Ruffala či Billa Murrayho. Ani do budoucna pak samozřejmě nehodlá HBO troškařit a chystá další hvězdný projekt, o němž za pár let při udělování různých prestižních cen nejspíše hodně uslyšíme.

V jejich dalším filmovém zářezu se totiž objeví samotná filmová legenda Robert De Niro a dosti přehlížená Michelle Pfeiffer. Tahle dvojka se naposledy sešla v gangsterské komedii Luca Bessona, Mafiánovi, tentokrát bude však jejich setkání přeci jen o něco ambicióznější. Novinka Wizard of Lies se totiž zaměří na osud nechvalně proslulého podnikatele Bernarda Madoffa, který se před několika lety dopustil největší zpronevěry v historii Spojených států, při níž si přišel na šedesát pět miliard dolarů, ale i na sto padesát let vězení. Snímek pak bude zkoumat, jak tato kauza a samotný proces ovlivnil Madoffovu rodinu i oběti jeho činů. Nenáviděného finančníka si pak zahraje právě Robert De Niro, jenž tak bude mít po delší době příležitost předvést nějaký ten menší herecký koncert, a jeho ženušku si zahraje právě Michelle Pfeiffer. Za kameru si potom sedne Barry Levinson, režisér legendárního Rain Main či politické pecky Vrtěti psem. Ten už má sice nejlepší léta zdánlivě za sebou, když se ovšem před lety naposledy spojil s HBO, vznikl z toho vynikající Doktor Smrt a herecké sólo Al Pacina. Kdyby i nadcházející projekt dopadl podobně, nejspíš by se nikdo nezlobil. Zní to zkrátka jako další nadějný zářez, díky němuž by se především nestárnoucí Michelle mohla konečně pořádně připomenout.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace