Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thorin mezi špiony


ikona
Spooner
armitageberlin station
Hvězda Hobita se vrhá na další seriálovou štaci. Uspěje v zajímavě obsazeném špionážním dramatu? 

Richard Armitage patří mezi ty herce, jež by chtěli strašně moc hrát první hereckou ligu, ale asi se do ní nikdy nedostane. V nedávno ukončeném Hannibalovi coby Červený drak rozhodně velmi zaujal, v seriálovém Protiúderu to byl však nucen zabalit po první sezóně a ani role Thorina v hobití trilogii, která byla mezi fanoušky přijata celkem rozpačitě, mu žádné hvězdné nabídky nepřinesla. Loňská katastrofa V oku tornáda pak ukázala, že s jeho charismatem to je taky docela těžké a herecké rezervy by se u něj prostě stále našly. Jenže i tak tento britský drsňák asi úplně nezapadne. Již brzy se nám totiž představí v docela zajímavě vyhlížejícím seriálu.

Zahraje si tedy hlavní roli ve špionském dramatu Berlin Station. Zde ztvární agenta CIA Daniela Meyera, který je převelen do zahraniční stanice právě v Berlíně, aby zde prověřil a vyšetřil domnělý únik informací. Jenže díky svému novému parťákovi Hectorovi již brzy zjistí, jaké je to pohybovat se ve světě mezinárodního agenta, jehož život je plný podvodů, nebezpečí a těžkých morálních rozhodnutí. Námět možná není na první pohled nijak originální, náběh na hutný thriller ze špionského prostředí je tu ovšem velký. Obzvláště, když Armitage rozhodně není jediným povědomým jménem, jež zde potkáme. Jeho životem unaveného parťáka si totiž zahraje další známý Brit, Rhys Ifans, jehož jsme v posledních letech mohli vidět jako například záporáka Lizarda v comicsovce Amazing Spider-man. Záda jim pak bude krýt filmový matador a věčný představitel vedlejších rolí Richard Jenkins a televizní veteránka Michelle Forbes. Žádná velká jména, ale své si tahle partička, zejména Jenkins, uhrát rozhodně umí. Novinky se pak ujímá takřka neznámá kabelovka Epix, pro niž půjde o jednu z prvních šancí, jak se výrazně zapsat mezi televizní konkurencí. Uvidíme, co z této zajímavé látky dovedou vyždímat, a zda Armitage konečně ukáže, že dokáže utáhnout celý projekt.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace