Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jack Rozparovač a stroj času


ikona
do_Od
rozparovačvrah
Scenárista Following a Vřískotu chystá nový projekt. O čem bude? 

Filmů a seriálů na téma snad nejznámějšího sériového vraha v Anglii, Jacka Rozparovače, už vzniklo spoustu. Ještě, aby ne – vděčnějších příběhů, než záhadný vrah a zoufalé policejní orgány, které mu jsou dnem i nocí na stopě, ještě navíc založených na skutečných událostech, příliš není. Přesto si z nich dnes už dobrou většinu lidé nepamatují, protože proč by taky měli. Jakmile se něco opakuje stále dokola, dříve či později to zkrátka začne nudit. To by ale tak úplně nemuselo platit v případě téhle novinky, kterou se rozhodl adaptovat televizní veterán a mimo jiné také scenárista filmové série Vřískot, Kevin Williamson.

 

Jeho novým projektem pod hlavičkou ABC totiž podle všeho bude knížka s názvem Čas po čase. Ta už se jedné adaptace dočkala, stejnojmenný film z roku 1979 natočil Nicholas Meyer a hl. roli si zahrál Malcolm McDowell. O čem je? Příběh pojednává o viktoriánském spisovateli H. G. Wellsovi, autorovi knížek Stroj času a Válka světů. Jeho „stroj času“ je ale ve skutečnosti mnohem skutečnější, než by se na první pohled mohlo zdát a k jeho smůle toho zneužije jeho přítel, doktor Leslie John Stephenson, v ulicích známý právě jako Jack Rozparovač. Protože mu jde po krku Scotland Yard, rozhodne se odcestovat do San Francisca v roce 1979. No, a aby ho Wells mohl předat spravedlnosti, vydá se samozřejmě za ním. Tím námět končí a co bude dál, zatím nikdo až na samotné tvůrce neví. Zní to každopádně.. přesně jako mix dobře známého se špetkou sci-fi. Uvidíme tedy, co z toho vyleze.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace