Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

96 hodin se stěhuje do televize


ikona
Spooner
96 hodinneesontaken
Úspěšná akční série ještě rozhodně neřekla poslední slovo. Brian Mills bude lámat vazy v bedně. 

Chudák Bryan Mills. Když se postava nejdrsnějšího bývalého agenta CIA před sedmi lety poprvé objevila ve filmu 96 hodin, aby zachránila svoji dceru, zavyhrožovala do telefonu několika bídákům, vznikla z toho nečekaně napínavá akční pecka a komerční megahit, jenž přeměnil Liama Neesona v charismatickou akční mašinu. Jenže pak se přihlásila o slovo touha Luca Bessona po více dolarech, ke kormidlu se dostal režijní patlal Olivier Megaton s retardovaným střihem a celá série šla rázem do kytek. Jenže penízky se sypaly i nadále a i téměř nekoukatelná trojka slavila úspěch. Besson proto hodlá jednu ze svých nejslavnějších značek ždímat i nadále, a jelikož se mu Neesona do dalšího dílu ještě překecat nepodařilo, vydává se malinko jiným směrem.

Společně se zoufalou stanicí NBC proto chystá seriálový prequel, který nám představí Bryana Millse ještě před tím, než byl v důchodu a zachraňoval vlastní rodinu. Konkrétně se totiž dočkáme jeho mladé verze, jež bude nejspíš začínat CIA, plnit přísně tajné mise a získávat svoje dobře využívané zkušenosti. Měli bychom zkrátka vidět přerod z mladého zelenáče v ostříleného drsoně, jak ho známe ve filmu. Na naivní návrat Liama Neeson tak můžeme definitivně zapomenout a spíše se můžeme obávat obsazení nějakého mladého necharismatického modela. Jo, větší zbytečnost jsme tu už opravdu asi dlouho neměli. Bessonova dojná kráva se však musí dojit, dokud to jde, a u téhle budou stát producenti asi ještě hodně dlouho. Francouzská továrna na prachy a NBC si ovšem věří a chystaný seriál rovnou odklepli pro celou sezónu. Otázkou zůstává, jestli se na stanici s bídnou sledovaností vůbec dočká delší životnosti. Doufejme, že ne.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace