Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

DiCaprio a mafie


ikona
do_Od
dicapriomafieshowtime
Leonardo DiCaprio chystá v televizi nový projekt. O čem bude, s kým bude a proč se těšit? 

Palba novinek pokračuje. Asi jste si všimli, že se momentálně do televize chystá asi milión nových superhrdinů, roztáčí se tisíce filmových remaků a v módě je obsazování těch největších hollywoodských hvězd. Je to skvělá doba být naživu, vážně. Polovina z těch věcí vyhoří, cena heroinu v LA zase stoupne a do pěti let to bude možná všechno jinak, ale momentálně je televize na vzestupu a potvrzujeme si to každý den. A ani tahle novinka nebude jiná. Tentokrát se bude týkat mistra Leonarda DiCapria, stanice Showtime a scenáristy Bretta Johnsona (Ray Donovan). Pokud jste po mém titulku byli zvědaví, je na čase, abyste mi nyní věnovali i vaši pozornost.

Leo se totiž producentsky podepsal pod zbrusu nový projekt, který bude zasazen v období okolo roku 1980, v Brooklynu. Příběh bude sledovat dva muže, zběhlého agenta FBI a nevyrovnaného šéfa jisté mafie, kterak každý bude určitým způsobem narušovat běh svých organizací. Nezní to vůbec špatně, obzvlášť, když si představíte, že by to mohlo být něco mezi Sopránovi a The Wire. Leo se navíc v poslední době věnuje pouze kvalitním projektům a svá díla si poté dobře hlídá, existuje tedy veliká šance, že tohle prostě dopadne moc a moc dobře. Teď už jen ukecat kámoše Martyho, aby natočil pilotní epizodu, Leo aby ztvárnil jednu z hlavních rolí a máme vymalováno.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace