Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Twin Peaks vítá půvabnou posilu


ikona
Spooner
twin peaks
Návrat legendárního městečka je v plném proudu. A nově v ní uvidíme i jednu známou tvář. 

O návratu televizního kultu Městečko Twin Peaks už jste se asi někde, nejlépe asi u nás, dočetli. Kabelovka Showtime si asi řekla, že by byla v čase všemožných rebootů a návratů seriálových klasik škoda zapomenout i na jeden z nevychvalovanějších klenotů devadesátých let. Twin Peaks se tak vrátí se zcela novou řadou, která se bude odehrávat v současnosti, ale bude rozvíjet i starý příběh a konečně zodpoví dlouho očekávané otázky. Nebude pak u toho chybět ani staří známí, včetně scenáristy Marka Frosta a hlavní herecké hvězdy Kylea MacLachlana. A samozřejmě se nakonec vrátí i samotný David Lynch, jenž se stanicí vyřešil původní tvůrčí neshody a zrežíruje si všechny epizody. Natáčení už je navíc v plném proudu a samotného seriálu se dočkáme v roce 2017. Kromě starých tváří ovšem samozřejmě dojde i na několik nováčků. A my už nyní nejspíš známe tvář té nejvýraznější posily.

V nové řadě se totiž objeví také Amanda Seyfried. Okaté hvězdičce se v posledních letech v Hollywoodu docela daří, o nabídky nemá nouzi a letos jsme jí mohli vidět již v druhém Méďovi. Stala se z ní zkrátka celkem solidní jistota, jež není jen půvabnou tvářičkou. V dalším výletu do Twin Peaks by si měla zahrát záhadnou, tvůrci utajovanou postavu. Mělo by se však jednat o dosti zásadní charakter a jednu z hlavních rolí. Internetem už se ale nyní šíří spekulace, že by se mohlo jednat o dceru Maclachlana aka agenta Coopera. Její tvář by navíc mohla k projektu nalákat i mladší generace, jež zatím o tuhle kultovku dosud ani koutkem nezavadily. Uvidíme, jak Seyfried do Lynchova světa podivností nakonec zapadne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace