Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jack Ryan dorazí do bedny


ikona
Spooner
jack ryan
Slavný filmový agent si to po celovečerních neúspěších stěhuje do bedny. 

Agent Jack Ryan to měl mezi filmovými agenty už léta malinko složité. Na rozdíl od našlapané konkurence v čele s Bondem a Ethanem Huntem nespoléhá tolik na akci či smrtící tempo, ale spíše propracované špionážní i tak trochu politické zápletky, které se vydávají trošku jinou cestou. I přesto to charakteru Toma Clancyho v kinech dlouho vycházelo a takový Hon na ponorku či dvojice příspěvků s Harrisonem Fordem patří už téměř mezi devadesátkové klasiky. S přechodem do nového milénia se mu ovšem moc nedaří. Nejhorší obavy prošuměly hlavně kvůli tehdejší reputaci Bena Afflecka a loňský kousek s Chrisem Pinem byl propadák hlavně proto, že stál celkem za prd. I přesto má však tato značka díky nespočtu předloh slušné jméno a byla by asi škoda ji zase na léta hodit k ledu. A televizní producenti si myslí to samé.

Jack Ryan se tak nejspíš už brzy dočká vlastního seriálu. Ten nám slavnou postavu opět představí jako CIA analytika, který bude muset řešit nejrůznější světové hrozby. I když by se nemělo jednat o žádnou adaptaci konkrétních knížek či dřívějších filmů, tvůrci budou z knižního materiálu samozřejmě do určité míry vycházet. Do parády si ho pak bere zkušený televizní fachman Carlton Cuse, jenž má na svém kontě kultovní Ztracené, ale taky rozpačité kousky jako The Strain či Bates Motel. O produkci se pak postará společnost Michaela Baye, Platinum Dunes. Nic víc se zatím o projektu neví. Je tedy otázkou, zda nás čeká thrillerový napínák ve stylu Homelandu, či tvůrci kvůli sledovanosti budou chtít přijít s výbušnou podívanou pro mladou generaci. Uvidíme, jaké péče se slavný hrdina dočká tentokrát. Další fail by se však v tomto případě už nemusel vyplatit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace