Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

HBO vás svlékne do naha


ikona
do_Od
hbosex
Jaký je pohled do života běžného komparzisty na place HBO? K nezaplacení! 

Máte rádi filmové umění? Už od mala jste svým příbuzným recitovali Shakespeara? Natáčeli jste jako teenageři se svými kamarády amatérské akční scénky? Hráli jste na škole divadlo? Jinými slovy, cítíte se na to býti herci? Pokud ano, dobře pro vás. Jsem si jistý, že už brzy budete objeveni a celý svět před vámi padne na kolena. Druhů herectví je ale spousta a ne každé by se vám mohlo zamlouvat. Vezměte si třeba takové porno. To je svým způsobem také umění a i k němu člověk potřebuje cítit určité volání. Jenomže i tady se musí nějak začít, a tak než dojde k vysněnému sexu se spoustou těch namakeupovaných kočiček, případně se spoustou naolejovaných borců (ať žije rovnoprávnost!), je potřeba se předvést i trochu jinak. To může zahrnovat různé držení, zvedání, pokládání a tak dále a tak dále. A věřte tomu nebo ne, podobný start vás prý nyní může potkat, i jako pouhého komparzistu na place HBO.

Že bude nově chystané dílo z produkce HBO Westworld pecka, to se dá vyvodit už z pouhých obrázků a jmen za kamerou i před ní. Jak velká, to ukáže teprve čas. Že tam ale taky budou podle všeho pořádné orgie, to jsme ještě do včerejšího večera netušili. Na internet totiž prosákla docela vtipná zpráva o tom, že komparzisté na place téhle sci-fi novinky, byli nuceni podepsat relativně zajímavou smlouvu. Posuďte sami:

"Tento dokument vás informuje, že daný Projekt od vás bude vyžadovat kompletní nahotu a/nebo býti svědky nahoty ostatních, či se účastnit explicitních erotických scén.

Pakliže souhlasíte s tímto Projektovým úkolem, může od vás být také vyžadováno následující: objevit se kompletně nazí; mít zakryté ochlupení, dotýkat se genitáliemi; mít vaše genitálie obarvené; simulovat orální sex s pomocí ručního dotýkání se genitálií; zkroutit se kompletně nazí do tvaru připomínající stůl; pózovat kompletně nazí na všech čtyřech zatímco vám ostatní jezdí na zádech; jezdit někomu na zádech, zatímco jste oba nazí; a další podobně zaměřené akty, které by mohl Projekt případně vyžadovat.“ (přeloženo z originálu)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace