Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podívají se Watchmen do bedny?


ikona
Spooner
hbostrážciwatchmen
Uctívaný comics se možná zase dostane před kamery. A bude u toho i HBO. 

Když před více než šesti lety vtrhla do kin adaptace jednoho z nejzásadnějších comicsů historie, legendární Watchmen, nebyl naštvaný jen jeho tvůrce Alan Moore, ale připraveni zuřit byli takřka všichni. Jenže skutečnost byla nakonec zcela jiná. Z filmových Strážců totiž nakonec vznikla vizuálně vypiplaná a hlavně po všech směrech důstojná adaptace, která nakonec uspokojila asi většinu fanoušků. A navíc se jednalo o jeden z nejlépe zrežírovaných počinů momentálního DC guru, Zacka Snydera. Vypadalo to zkrátka, že v tomto případě se comicsový fandové dočkali happy endu. Jenže tím nejspíš éra Strážců před kamerou nejspíš neskončila.

Zack Snyder se totiž pochlubil tím, že by z Watchmenů rád udělal televizní seriál. A co víc, dokonce už má prý sám několik nápadů a námětů, podle nichž by mohl případný projekt vzniknout. A nenabídl ho samozřejmě nikomu menšímu, než samotné HBO. Jednička mezi kabelovkami už jednání se Snyderem sama potvrdila a o projekt má zřejmě zatím zájem. O čem přesně by měl seriálový nástupce být, se však zatím neví. Můžeme tak jen hádat, zda nosí Snyder v hlavě televizní pokračování, nebo by se chtěl ujmout spíše již vydaných comicsových prequelů. Do dohody mezi HBO a Snyderem je ovšem zřejmě ještě daleko a je možné, že celý projekt bude tamními hlavouny smeten ze stolu. I přesto je ale vidina Strážců v bedně hodně zajímavá a už teď je jasné, že by okolo novinky bylo na comicsovém poli (a v domácnosti Alana Moorea) hodně rušno. Jen si říkám, zda je zrovna u této riskantní látky dobrý nápad i napodruhé pokoušet štěstí. Na druhou stranu, kdo jiný by to měl zvládnout lépe, než HBO.

Co říkáte na tento nečekaný nápad vy? Chtěli byste vůbec partu okolo Komedianta, Rorschach či Dr. Manhattana znovu vidět?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace