Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jeníček a Mařenka si zaloví v bedně


ikona
Spooner
jeníček a mařenka
Úspěšné akční béčko se filmového pokračování stále nedočkalo. Tak to zkusí v televizi. 

Na akční výplach Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic si ještě určitě pamatujete. Jeremy Renner a sexy Gemma Arterton si tu zahráli známé pohádkové fakany, kteří nám v dospělosti malinko zdrsněli a začali kosit jednu čarodějnici za druhou. A díky svěží režii Tommy Wirkoly z toho vzniklo záměrně tupé, brutální a hlavně zábavné béčko, jež si na nic nehraje a divák si u něj správně oddechne. V kinech pak tento krvavý úlet slavil celkem úspěch a o dvojce se začalo mluvit prakticky okamžitě. Jenže u mluvení prakticky zůstalo. I když je už nějaký pátek hotov scénář a k natáčení je připraven i nový režisér Bruno Aveillan, projekt tak trochu uvízl na mrtvém bodě, a vůbec se neposouval vpřed. Tedy až doteď.

Studio Paramount se totiž rozhodlo, že pokračování se sice nakonec dočkáme, ale v trochu jiném podání, než jsme původně očekávali. Rádi by prý totiž z Jeníčka a Mařenky udělali televizní seriál, jenž bude pokračovat ve vyprávění jejich krvavých osudů. Nic víc se zatím o chystané novince neví. Tedy jen to, že by kravaťáci kousek rádi viděli na nějaké té brutalitě vstřícné kabelovce. Na Jeremy Rennera a zřejmě i Gemmu Arterton ovšem můžeme v případném seriálu zřejmě zapomenout a s největší pravděpodobností nás tak čeká nová hlavní dvojice. Což o to, drsným sourozencům by mohla televizní štace celkem slušet. Pokud by se navíc seriál vydal podobně humorným směrem, jako blížící se Ash vs Evil Dead, tak by si to nechal sakra líbit. Otázkou zůstává, proč Paramount tak najednou změnil názor. Že by scénář nestál za moc, nebo se báli nízkých amerických tržeb, které už ani v případě jedničky nebyly kdovíjaké? To se možná jen tak nedovíme. Uvidíme tedy, zda se spekulace ohledně seriálu nakonec potvrdí a Jenda s Mařkou se svého sequelu dočkají alespoň v bedně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace