Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Poslední z mužů konečně přichází


ikona
Spooner
last manposlední z mužůy
Oblíbená comicsová série se po letech plánování konečně dočká očekávané adaptace. 

Co si budeme povídat, s comicsy se v bedně v posledních letech doslova roztrhl pytel. Zatím to ale rozhodně není špatně. Kromě oblíbených comicsáren z tradičních dílen DC a Marvelu zde totiž svou šanci zazářit dostávají i tituly, které by například na velkém plátně zcela jistě přišly o slušnou část své osobitosti či nekompromisního hávu. Kromě chystaného Preachera z pera milovníků předlohy Setha Rogena a Evana Goldberga, jenž k nám dorazí již příští rok, se to pak týká například i nově ohlášeného kousku Y: Poslední z mužů podle známé předlohy Briana K. Vaughana. Adaptace slavného comicsu se chystala do kin několik let a okolo projektu se dlouho motal režisér Disturbie, D. J. Caruso, nakonec však všechny plány skončily u ledu. Tedy až doteď.

Projekt se totiž nyní dočká televizního vzkříšení na kabelovce FX a na kousek bude pro jistotu tentokrát dohlížet sám autor comicsových sešitů. Podíváme se tedy do světa, kde vyhynula prakticky celá mužská populace, tedy s výjimkou našeho hlavního hrdiny Yoricka Browna a jeho opičáka. Jenže být jediným chlapem na Zemi v obležení samých bab tu rozhodně není taková sranda, jak mnozí z nás doufají. Z Yoricka se totiž stává horké zboží, které sice chtějí některé ženy ochránit, jiné ale zase za každou cenu zlikvidovat. Zní to zkrátka pořád velmi dobře a mezi ostatními televizními comicsovkami by se jistě jednalo o svěží vítr, jenž by si měla kvalitní kabelovka umět ohlídat. Na druhou stranu si ovšem říkám, zda už tvůrci už nejdou tentokrát trošku s křížkem po funuse. Z podobného tématu už si totiž dělají srandu tvůrci komediálního hitu Last Man on Earth a je jen otázkou, zda diváci budou schopni podobný kousek brát vážně. To by ovšem na druhou stranu vzhledem k poněkud drsnému rázu a kvalitám předlohy neměl být asi problém. Snad se tedy dlouho odkládaná pecka nakonec opravdu dočká důstojné adaptace.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace