Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gilmorova děvčata se vrací!


ikona
Spooner
gilmore girlsnetflix
Slavná televizní oddychovka si zřejmě konečně střihne finále, na které fanoušci dlouho čekali! 

Omluvte mě, tentokrát to bude osobní. Považujte si mě třeba za měkotu, ale populární Gilmorova děvčata považuji nejen za jeden z nejlepších feel-good seriálů, ovšem také jednu ze svých největších srdcovek. Na milostných i rodinných eskapádách ukecané Lorelai a její šprťácké dcery Rory či výtečné atmosféře města Stars Hollow jsem zkrátka tak trochu vyrostl. Není to však jenom tím, že se u Gilmorek po příchodu ze školy skvěle obědvalo. Tenhle oddychový klenot totiž nabízel tak neskutečně pohodovou atmosféru, neuvěřitelně vtipné kulometné dialogy a hlavně neodolatelně sympatické postavy, které prostě nešlo nemilovat. O to větší zklamání byla pro většinu fandů závěrečná sedmá řada, v níž jsme kvůli změně tvůrčího týmu dostali už spíše přeslazenou telenovelu, jež se kvůli klesající sledovanosti dočkala dosti odfláklého konce. Fandové, a vlastně i někteří herci, ihned požadovali nápravu v podobě alespoň závěrečného filmu. A sen mnoha geeků se po mnoha letech a popřených spekulacích přeci jen stane skutečností! A nestojí za tím nikdo jiný, než internetoví bohové od Netflixu.

Právě známý gigant údajně v současnosti ve velkém jedná o návratu ukecané rodinné dvojky, která by se neměla vrátit pouze v jednom, ale rovnou čtyřech devadesáti minutových dílech. A ty by konečně měly přijít s tím pravým koncem, jenž byl divákům dlouhá léta odpírán. A tentokrát se ho zřejmě opravdu dočkají. Jednání jsou totiž údajně na skvělé cestě, a i když Netflix zatím nechce nic oficiálně potvrdit, od návratu komediální pecky nás prý dělí už jen několik podpisů. Neoficiálně se pak samozřejmě počítá i s návratem většiny starých známých v čele s Lauren Graham, Alexis Bledel, Kelly Bishop a Scottem Pattersonem, tedy hlavními tahouny seriálu. Jen s hvězdnou Melissou McCarthy to bude vzhledem k jejímu nabitému diáři asi malinko složitější. A co je důležitější, vrátit by se měla i původní tvůrčí dvojice Amy Sherman-Palladino a Daniel Palladino, takže zklamání v podobě sedmé řady by se snad opakovat nemělo. Ještě před pár měsíci přitom tvůrci i přes všechny spekulace plánování pokračování popírali. Už tehdy ovšem zřejmě koketování s Netlfixem probíhalo v plném proudu a oni před námi jen tajili hodně šťavnaté překvapení. Ano, v tomhle případě opravdu nehodlám skrývat obrovskou radost a i přes veškerá rizika, jež současné seriálové návraty přinášejí, jsem na tenhle kousek natěšený už teď. Málokteré partičce jsem totiž přál důstojné a dojemné zakončení tolik, jako právě Lorelai a spol.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace