Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku The Last Kingdom: Pilot

příspěvky 1 - 13 Napsat příspěvek
Super dík za info
18686
Super dík za info
0 0
reagovat

Alangor

Zběžnej pohled na wiki potvrdil to, co jsem si myslel... Totiž, že druhá sezona bude, a já budu určitě u toho. :+
18685
Zběžnej pohled na wiki potvrdil to, co jsem si myslel... Totiž, že druhá sezona [link="http://renewcanceltv.com/the-last-kingdom-renewed-for-season-2-by-the-bbc/"]bude[/link], a já budu určitě u toho. *:+*
Alangor
0 0
reagovat
mimochodem neví se už jestli bude další série?
18684
mimochodem neví se už jestli bude další série?
0 0
reagovat
tak jsem se k tomu konečně dostal a musim říct že jsem teď u 4 dílu a baví mě to moc. Schválně jsem před tim zkouknul teda i tu 3 sezónu Vikingů ( která teda byla dle mýho hodně slabá nebo jinak do nějakýho 3 dílu to celkem šlo, ale ten zbytek byl teda spíš směšnej než zábavnej a to oslavovaný dobývání Paříže mě teda popravdě dost zklamalo ) a tohle je minimálně o řád lepší. Nevim jeslti je to tim že maj menší rozpočet a nemohli všem nacpat nějkaý šílený účesy a nesmyslně vymakaný brnění jako právě ve Vikinzích a tudíž to vypadá mnohem reálněji. A co si budem povídat Alfréd je prostě hroznej frajer :D. Ani ten Uthred, kterej mi v pilotu moc nesed nakonec neni tak špatnej. Trošku mi vadí některý vynechaný věci z knížek, ale chápu že do seriálu tohohle rozsahu se prostě všechno nacpat nedá. Jediný co mě teda trochu naštvalo je to že Mildret je mnohem hezčí než Brida což by mělo bejt naopak. :D
18683
tak jsem se k tomu konečně dostal a musim říct že jsem teď u 4 dílu a baví mě to moc. Schválně jsem před tim zkouknul teda i tu 3 sezónu Vikingů ( která teda byla dle mýho hodně slabá nebo jinak do nějakýho 3 dílu to celkem šlo, ale ten zbytek byl teda spíš směšnej než zábavnej a to oslavovaný dobývání Paříže mě teda popravdě dost zklamalo ) a tohle je minimálně o řád lepší. Nevim jeslti je to tim že maj menší rozpočet a nemohli všem nacpat nějkaý šílený účesy a nesmyslně vymakaný brnění jako právě ve Vikinzích a tudíž to vypadá mnohem reálněji. A co si budem povídat Alfréd je prostě hroznej frajer :D. Ani ten Uthred, kterej mi v pilotu moc nesed nakonec neni tak špatnej. Trošku mi vadí některý vynechaný věci z knížek, ale chápu že do seriálu tohohle rozsahu se prostě všechno nacpat nedá. Jediný co mě teda trochu naštvalo je to že Mildret je mnohem hezčí než Brida což by mělo bejt naopak. *:D*
0 0
reagovat
Jede to ve skvělým tempu s nulou vaty, takže ani nevadí menší rozpočet a skromnější sety. Baví mě to moc. :+
17942
Jede to ve skvělým tempu s nulou vaty, takže ani nevadí menší rozpočet a skromnější sety. Baví mě to moc. *:+*
0 0
reagovat
je to také vtipné, ako predloha (Uhtred má v knihe správne cinické komentáre ku všetkému, najviac asi k cirkvy).

som zvedavý či autori TV show plánujú adaptovať zakaždým 1 knihu do 1 sezóny, á la GoT
10 rokov na koniec seriálu sa mi čakať nechce
17897
je to také vtipné, ako predloha (Uhtred má v knihe správne cinické komentáre ku všetkému, najviac asi k cirkvy). som zvedavý či autori TV show plánujú adaptovať zakaždým 1 knihu do 1 sezóny, á la GoT 10 rokov na koniec seriálu sa mi čakať nechce
0 0
reagovat
Já nakonec jo a jsem tomu celkem rád.
17894
Já nakonec jo a jsem tomu celkem rád.
0 0
reagovat

Hairy_Ass

tam už jsem se bohužel nedostal :D
17893
tam už jsem se bohužel nedostal :D
Hairy_Ass
0 0
reagovat

Alangor

Minimálně obléhání Paříže mě ve třetí sérii docela bavilo.
17892
Minimálně obléhání Paříže mě ve třetí sérii docela bavilo.
Alangor
0 0
reagovat
Já bych jen kapku dopnil hlavně to že jeslti je to opravdu podle těch knížek tak je tam sice fiktivní hlavní postava ( hlavně kvůli tomu aby jí Cornwell mohl nasáčkovat do všech těch důležitých událostí což by s reálnou postavou samozřejmě nešlo ), ale události jako takové jsou reálné čili žádné alternativní 9.století ;):D.
Jinak já osobně se na to těšim moc páč knížky jsou skvělý ( ještě by si mohl vzít někdo do parády toho Sharpa a natočit ho znova a lépe ). Jen čekám až bude venku celá série. Snad to bude dobrá náhrada z a Vikingy, kteří mě po druhý sérii přestali úplně bavit.
17891
Já bych jen kapku dopnil hlavně to že jeslti je to opravdu podle těch knížek tak je tam sice fiktivní hlavní postava ( hlavně kvůli tomu aby jí Cornwell mohl nasáčkovat do všech těch důležitých událostí což by s reálnou postavou samozřejmě nešlo ), ale události jako takové jsou reálné čili žádné alternativní 9.století *;)**:D*. Jinak já osobně se na to těšim moc páč knížky jsou skvělý ( ještě by si mohl vzít někdo do parády toho Sharpa a natočit ho znova a lépe ). Jen čekám až bude venku celá série. Snad to bude dobrá náhrada z a Vikingy, kteří mě po druhý sérii přestali úplně bavit.
0 0
reagovat

PetrM

Auč, přeložil sem si špatně zdroj z wiki, dík za echo :+
17890
Auč, přeložil sem si špatně zdroj z wiki, dík za echo *:+*
PetrM
0 0
reagovat
Nechytlo, bohužel.
17888
Nechytlo, bohužel.
0 0
reagovat
Jo, zatím baví. Výprava vypadá realisticky a je to celkem reálné (ty mysteriózní vsuvky a proroctví ve Vikinzích se celkem rychle ohrály). Zatím palec nahoru a snad to drama moc nenaředí nějako romantikou.

P.S. Nevím co autor myslel těmi daty, ale nějak mu ujela klávesnice. Ve třináctém století už žádní Vikingové v Evropě neexistovali. Severské národy byly už dávno pokřešťanštěné.
17886
Jo, zatím baví. Výprava vypadá realisticky a je to celkem reálné (ty mysteriózní vsuvky a proroctví ve Vikinzích se celkem rychle ohrály). Zatím palec nahoru a snad to drama moc nenaředí nějako romantikou. P.S. Nevím co autor myslel těmi daty, ale nějak mu ujela klávesnice. Ve třináctém století už žádní Vikingové v Evropě neexistovali. Severské národy byly už dávno pokřešťanštěné.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se