Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočká se Punisher vlastního seriálu?


ikona
Spooner
iron fistmarvelnetflixpunisher
Oblíbený comicsový řezník se již příští rok představí po boku Daredevila. A zřejmě ho neuvidíme naposled. 

Na první pohled se zdá, že ambiciózní spolupráce internetového Netflixu s Marvelem, jež nám má kromě čtyř superhrdinských sólovek přinést na závěr také společnou týmovku Defenders, vychází na sto procent. Výtečný Dadedevil se proměnil v zatím největší hit známé služby, blížící se Jessica Jones sbírá neméně nadšené ohlasy a o televizní Lukea Cage, jehož si vezmou do parády producenti brilantního Raye Donovana, zatím také strach nemám. Zkrátka to vypadá, že tady všechno vychází bez problémů. Jenže jeden problém tu je a jmenuje se Iron Fist. Právě se čtvrtým zbývajícím do hrdinské party jsou již dlouhé měsíce potíže. Studio si totiž údajně neví rady s tím, jak comicsového hrdinu s nadpřirozenými schopnostmi naroubovat do nastaveného temného světa Hell´s Kitchen, aby to vypadalo aspoň trochu uvěřitelně. A zdá se, že projekt, který se stále nedočkal ani jména tvůrců či hlavní herecké tváře, to začíná mít pomalu spočítané. A Marvel s Netflixem už za něj nejspíš našli náhradu.

Podle zákulisních spekulací to vypadá, že Iron Fist půjde definitivně k ledu a jeho seriálové místo po něm nepřebere nikdo jiný, než oblíbený drsňák Punisher. Ten se nám v podání Jona Bernthala představí již v druhé sérii Daredevila a Marvel je prý z Bernthalova výkonu i celého pojetí comicsového řezníka tak nadšený, že už se vážně uvažuje o odklepnutí jeho vlastního seriálu. Což o to, s jeho vlastní televizní misí se v případě úspěchu vedle oblíbeného ruďocha tak nějak počítalo. Nepočítalo se ale s tím, že se odklepnutí vlastní série dočká tak brzy a ještě ke všemu na úkor Iron Fista, po němž tak přebere i roli v Defenders. Je to ovšem volba více než logická. Mstitel Frank Castle totiž nejen, že do ponurého seriálového světa skvěle zapadne, ale hlavně se na produkci seriálu výrazně ušetří. Seriál s drsoňem lámajícím kosti a prostřelující hlavy se přeci jen točí o něco levněji, než mystické čáry máry. S Iron Fistem bychom se však tak úplně rozloučit nemuseli. Začíná se totiž spekulovat, že by se mohl přesunout do filmového univerza, po bok Doctora Strange. Uvidíme, jestli nakonec budou ony drby pravdivé. Pokud je Bernthal ve slavné roli tak boží, jak se šeptá, tak se není absolutně o čem bavit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace