Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ron superhrdinou?


ikona
Spooner
grintimperial city
Zrzavý kámoš Harryho Pottera se pokusí o menší comeback. A vrhá se do comicsových vod. 

Je to skoro neuvěřitelné, ale od premiéry posledního Harryho Pottera nám letos uběhly již čtyři roky. Hlavní herecká trojice se tak ve svých kariérách logicky posunula malinko dál a ve většině i dosti sympatickým směrem. Daniel Radcliffe díky hodně zajímavému výběru projektů vyrostl v až nečekaně schopného hereckého sympaťáka a Emma Watson stačila zabodovat nejen filmových výběrem, ovšem také nějakým tím zajímavým výstupem v OSN. Jenom za třetím do party, zrzavým sympaťákem Rupertem Grintem se zavřela voda a na rozdíl od jeho schopných kolegů si na něj moc fanoušků nevzpomene. Talentovaný herec se totiž zahrabal spíše v nevýrazné evropské produkci a jeho snaha prorazit v Hollywoodu skončila vždycky krachem. Nyní však dostane další šanci na sebe pořádně upozornit a zase se více zapsat do diváckého podvědomí. Vyfasuje totiž vlastní comicsový seriál.

Novinka od stanice NBC, Imperial City, však nepojede podle žádné slavné předlohy z barevných sešitů, ale podle originálního nápadu televizních tvůrců, kteří údajně seriál vytvořili právě pro Grinta, jenž je velkým comicsovým fandou. V chystaném kousku tak ztvární podřadného úředníčka, jehož vášní je sbírání titulních comicsů Imperial City, které jeho otec napsal před svojí smrtí. Hlavní hrdina žije celý v domnění, že vlastní všech devět čísel tátova díla. Díky tajemnému sběrateli comicsů ovšem zjistí nejen, že existuje ještě desátý díl, ale zejména to, že svět z otcových sešitů opravdu existuje. A on je jediným, kdo ho může zachránit před blížící se zkázou. Zní mi to zkrátka tak trochu jako Tron na comicsový způsob. V těch správných rukách bychom se tedy mohli dočkat správně odlehčené podívané, jež si bude dělat z oblíbeného žánru i trochu srandu. Otázkou zůstává, zda se toho můžeme dočkat zrovna od tvůrců americké verze Ošklivky Betty či nedávné kriminálky Tajnosti a lži. Pro Grinta je to však jedna z mála šancí, kdy se může konečně pořádně vymanit ze známé škatulky a konečně na sebe pořádně upozornit. Uvidíme, jak se nakonec této šance chopí a zda nakonec spíše definitivně nezapadne do filmového zapomnění.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace