Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se dočkáme nové Hry o trůny?


ikona
Spooner
gamehrahra o trůny
Šestá série televizního megahitu bude mít zřejmě menší zpoždění. Může za to G. R. R. Martin? 

Už se to zase blíží. Natáčení očekávané šesté řady jedné z nejsledovanějších pecek současnosti, Hry o trůny, je v plném proudu a starý známý humbuk okolo slavné fantasy adaptace už se zase rozjel naplno. Internet je už tak nějaký pátek plný překvapivými (a celkem spoilerujícími) fotkami z natáčení, fandové i čtenáři předloh spekulují, co že nás to v knihami neprobádané šesté sezóně vůbec čeká. Všichni už proto s očekáváním vyhlížejí začátek příštího dubna, kdy mají oblíbené pletichy ze Západozemí klasicky premiéru. Jenže tentokrát tomu však zřejmě nebude.

Stanice HBO totiž vydala data premiér svých seriálů na začátek roku, jež tuto teorii malinko narušují. A může za to očekávaný Vinyl od Martina Scorsese. Nadějná novinka ze světa rock´n´rollu si totiž svoji premiéru až v neděli 14. února. A jelikož se tak nějak předpokládá s tím, že rockový kousek se dočká klasické porce deseti epizod, návrat Starků, Lannisterů a spol. se tím malinko pozdrží a dočkáme se jich zřejmě až k začátku května.  Pár týdnů navíc nic není, říkáte si. Po internetu už však začíná kolovat teorie, že za pozdní premiérou možná nestojí jen plány HBO či malinko delší produkce, ale sám knižní guru George R. R. Martin. Spekuluje se totiž, že za opožděným startem nestojí nic menšího, než dlouho plánované vydání šestého dílu knižní série s podtitulem Vichry zimy. Martin už se dříve vyjádřil ve smyslu, že by chtěl vydání další tlusté bichle stihnout před premiérou šesté řady a posunutí seriálového hitu je podle některých dalším znamením, že bychom se knižního pokračování po pěti letech mohli konečně dočkat. Vážně jde HBO Martinovi na ruku a fandové se dočkají knihy i seriálu takřka ve stejnou dobu? Vzhledem k tomu, že nejlínější pisálek všech dob raději účinkuje i v seriálovém bahně typu Z Nation, než aby seděl u psacího stolu, mám obavy, že jde jen o další marnou naději všech čtenářů. Rád se ale nechám v tomhle případě příjemně překvapit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace