Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Van Helsing v sukních


ikona
Spooner
syfyvan helsing
Jak moc lze znásilnit slavnou filmovou a literární postavu? Kabelovka Syfy vám to předvede. 

Pokud byste hledali tu nejhorší a nejodpadovější stanici posledních let, zcela jistě by to vyhrála céčková kabelovka Syfy. Televizní otloukánek nám sice minulou dekádu přinesl kultovní Battlestar Galacticu, od té doby nám však servíruje téměř jednu televizní břečkou za druhou, ultradementním Z Nation počínaje a zabijákem mozkových buněk Sharknado konče. Připočtěte si k tomu hnusné digitální triky, jež by vypadaly otřesně i na staré čtyři osm šestce, či porci naprosto stupidních nápadů, a máte o televizním ďáblovi jasno. Vždycky, když si pak divák řekne, že už tamní producenti ani s ničím horším přijít nemohou, vytáhnou další těžký kalibr. Třeba jako nyní, když se rozhodli přiživit na samotném Van Helsingovi. A udělat z něj ženskou.

Ano, slavná literární postava a nepřítel samotného Drákuly se po čase zase dočká svého hraného zpracování. A jako bonus mu narostou prsa a přesune se do nepříliš veselé blízké budoucnosti. Slavnou postavu totiž nepotkáme coby stárnoucího profesora a lovce upírů, či jako borce s tváří Hugh Jackmana, ale jako drsnou přemožitelku upírů Vanessu Helsing. Ta je pokračovatelkou slavného rodu válečníků ve světě, jenž již několik trpí pod nadvládou krvelačných upírů. A právě naše sexy hrdinka je poslední nadějí lidstva, která s nimi může navždy skoncovat. Už oznamovací plakát pak dává najevo, že tady asi čeká další rádoby cool podívaná, v němž bude prkenná sexy hrdinka kosit jednoho upíra za druhým za doprovodu hnusných triků, z nichž vás budou bolet oči. Jo, možná si říkáte, že jsem až moc zlý a nakonec z toho opravdu vypadne zábavné béčko. Na to už jsem ovšem od Syfy viděl až příliš děsivých záležitostí, než abych tomu mohl začít naivně věřit. Spíš se začínám obávat, jaký slavný charakter nám tamní kravaťáci znásilní příště.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace