Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Pozůstalí: S02E06

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek
S02E06 - Dvě špičkové epizody po sobě. Svět potřebuje více Carrie Coon. Její Nora si mě v první řadě získala jako málokdo a já jí fandím. Nora je zajímavá postava a tady to předvede na plné čáře. Celý díl působí jako přešlapování na místě. Závěr epizody a hlavně rozhovor s Erikou ukáže, že všechno bylo jen o budování potřebné atmosféry, která nás opět posílá do kolen. 9/10
18233
S02E06 - Dvě špičkové epizody po sobě. Svět potřebuje více Carrie Coon. Její Nora si mě v první řadě získala jako málokdo a já jí fandím. Nora je zajímavá postava a tady to předvede na plné čáře. Celý díl působí jako přešlapování na místě. Závěr epizody a hlavně rozhovor s Erikou ukáže, že všechno bylo jen o budování potřebné atmosféry, která nás opět posílá do kolen. 9/10
0 0
reagovat
To by byla veliká škoda, kdyby seriál skončil po druhé sérii. Však říkám, důvody nejsou podstatné, nemusí být v duši zlý, ale z hlediska křesťanství docela závažně zhřešil, když už se do toho motá na nebe vzetí a Azrael. I když je pravda, že morální čistota nemusí nutně znamenat dobré srdce (otec Scholastik budiž zářným příkladem :D ).
Předpokládám sice, že ne každý náhle zmizelý kriminálník skutečně zmizel, na druhou stranu náboženským a nadpřirozeným důvodům odmítám věřit a stavím se na stranu vědy. Tedy více věřím v to, že zmizení má spíše nějaké fyzické příčiny, jako například, kde se momentálně dotyční nacházeli, než v něco spirituálního.
17997
To by byla veliká škoda, kdyby seriál skončil po druhé sérii. Však říkám, důvody nejsou podstatné, nemusí být v duši zlý, ale z hlediska křesťanství docela závažně zhřešil, když už se do toho motá na nebe vzetí a Azrael. I když je pravda, že morální čistota nemusí nutně znamenat dobré srdce (otec [link="https://41.media.tumblr.com/8648eaf39608793e6d5333a630a1be11/tumblr_inline_nmpivv8Jxx1t4c9r6_540.jpg"]Scholastik[/link] budiž zářným příkladem *:D* ). Předpokládám sice, že ne každý náhle zmizelý kriminálník skutečně zmizel, na druhou stranu náboženským a nadpřirozeným důvodům odmítám věřit a stavím se na stranu vědy. Tedy více věřím v to, že zmizení má spíše nějaké fyzické příčiny, jako například, kde se momentálně dotyční nacházeli, než v něco spirituálního.
0 0
reagovat
Tak zahýbat ještě nutně neznamená být v duši zlý... třeba už jen Noru nemiloval ale kvůli dětem se to snažil udržet pohromadě, dokud nevyrostou a on se s ní bude moct rozvést. Jasně, je to extrémní příklad, a nejspíš to nebude ten důvod ale po dnešní epizodě tak trochu cítím, že už v tom světě fakt nezbyl nikdo regulérně upřímnej a vůbec... "dobrej".

Démon Azrael mě položil stejně jako Noru :D při tomhle tempu (šest dílů in a uběhlo kolik, týden? čtrnáct dní?) můžou roztahovat děj a řešit cokoliv je jenom napadne. Problém je ve sledovanosti, dost možná se třetí řady ani nedočkáme :-
17996
Tak zahýbat ještě nutně neznamená být v duši zlý... třeba už jen Noru nemiloval ale kvůli dětem se to snažil udržet pohromadě, dokud nevyrostou a on se s ní bude moct rozvést. Jasně, je to extrémní příklad, a nejspíš to nebude ten důvod ale po dnešní epizodě tak trochu cítím, že už v tom světě fakt nezbyl nikdo regulérně upřímnej a vůbec... "dobrej". Démon Azrael mě položil stejně jako Noru *:D* při tomhle tempu (šest dílů in a uběhlo kolik, týden? čtrnáct dní?) můžou roztahovat děj a řešit cokoliv je jenom napadne. Problém je ve sledovanosti, dost možná se třetí řady ani nedočkáme *:-*
0 0
reagovat

do_Od

Ohledně oné čistoty zmizelé části populace bych se hádala a přidala bych se k Mattově letáčkové kampani. Samotný vypařivší se manžel potvory Nory byl záletník a podváděl svoji rodinu, ať měl jakékoliv důvody (manželskou krizi a podobně), nechala bych je stranou, rozhodně se nezachoval jako jehňátko.

Zajímá mě, jestli nějak rozvedou zápletku okolo šílené náboženské teorie o andělech smrti, z toho by mohl být celkem slušný hon na čarodějnice dokonce posvěcený Vatikánem, který se po dlouhé době jistě opět vyhřívá na výsluní. Navíc se čísla různých náboženských magorů celkem zásadně zvedla. Noře možná brzo zmrzne úsměv na tváři.
17995
Ohledně oné čistoty zmizelé části populace bych se hádala a přidala bych se k Mattově letáčkové kampani. Samotný vypařivší se manžel potvory Nory byl záletník a podváděl svoji rodinu, ať měl jakékoliv důvody (manželskou krizi a podobně), nechala bych je stranou, rozhodně se nezachoval jako jehňátko. Zajímá mě, jestli nějak rozvedou zápletku okolo šílené náboženské teorie o andělech smrti, z toho by mohl být celkem slušný hon na čarodějnice dokonce posvěcený Vatikánem, který se po dlouhé době jistě opět vyhřívá na výsluní. Navíc se čísla různých náboženských magorů celkem zásadně zvedla. Noře možná brzo zmrzne úsměv na tváři.
do_Od
0 0
reagovat
Napsal jsem sérii ale myslel jsem seriál jako takový.
17994
Napsal jsem sérii ale myslel jsem seriál jako takový.
0 0
reagovat
Nora je asi nejzápornější postava v celé téhle sérii. Chladná, manipulativní a v jádru podle mě fakt zlá osoba. Asi se vracím k teorii, že to malé procento co odešlo, byli ti čistí, dobří lidé a ti co zůstali, jsou to bahno, kterým ten svět přetéká. A než někdo nadhodí, že se v první sérii mluvilo i o nějakých vrazích či násilnících - nevinné oběti, zatímco skuteční pachatelé vyvázli. Žádný second departures nejsou a ty holky unesl ten týpek z úvodu první řady ?) trust me.
17993
Nora je asi nejzápornější postava v celé téhle sérii. Chladná, manipulativní a v jádru podle mě fakt zlá osoba. Asi se vracím k teorii, že [spoiler]to malé procento co odešlo, byli ti čistí, dobří lidé a ti co zůstali, jsou to bahno, kterým ten svět přetéká. A než někdo nadhodí, že se v první sérii mluvilo i o nějakých vrazích či násilnících - nevinné oběti, zatímco skuteční pachatelé vyvázli. Žádný second departures nejsou a ty holky unesl ten týpek z úvodu první řady *?)* trust me.[/spoiler]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se