Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s True Detective?


ikona
Spooner
detectivehbotruetrue detective
Druhá řada oceňované kriminálky už je dávno za námi, třetí série je ale stále v nedohlednu. Dočkáme se jí vůbec? 

Žádný seriál letos nesklidil tak rozporuplné reakce, jako druhá řada oceňované pecky True Detective. Zatímco první série z temné Louisiany se prakticky ihned stala kultem a sklidila nadšení u diváků i kritiků, s příběhem ze slunné Kalifornie to bylo o něco složitější. Zatímco jedni byli pořád spokojeni, druzí nešetřili uštěpačnými poznámkami a takřka nedokázali pochopit, co tím chtěl sakra autor Nic Pizzolatto říci. I přes kontroverzní reakce si však seriál udržel svá velká čísla sledovanosti a i ve druhé řadě patřil mezi nejsledovanější kousky stanice posledních. U HBO neměli takřka žádný důvod nepokračovat. Zda se seriál obnoví či ne, tak podle nich stálo jen na samotném Pizzolattovi. Jenže od konce propírané druhé série nám uběhly už tři měsíce a kolem hitu je prakticky ticho a další sezóna pořád nebyla oficiálně odklepnuta. Tak dočkáme se tedy dalšího Temného případu nebo ne?

Přesnou odpověď bohužel pořád neznáme, k další řadě ale možná máme zase o něco blíže. Nic Pizzolatto totiž obnovil svoji smlouvu s HBO až do roku 2018 a kontrakt by se měl týkat nejen jeho případných nových projektů, ale samozřejmě i třetího True Detective. A to i přesto, že nová řada ještě nedostala zelenou. Ze strany věhlasné kabelovky ovšem zájem evidentně stále je a nejspíš se opravdu čeká jen na Pizzolattovo rozhodnutí. A ten zřejmě má o čem přemýšlet. Ostatně, už po úspěchu štace Matthewa s Woodym se nechal slyšet, že nechce tuto látku ždímat za každou cenu a bude ho držet při životě jen v případě dalších nápadů. Že už by mu snad začaly po pouhých dvou letech docházet?

Situaci mu navíc komplikuje i samotné HBO. Tamní kravaťáci sice o stále sledovanou značku nechtějí přijít, i oni si jsou ale vědomi rozpačitých reakcí a požadují od případné další sezóny přeci jen menší změny. Momentálně pak leží na stole tři možnosti. Tou první je, že zůstane vše při starém a Pizzolatto si celý projekt zase sepíše hlavně sám. V případě té druhé by se však musel na seriálu pracovat s novým týmem scenáristů a třetí varianta by dokonce zahrnovala nového showrunnera, díky němuž by přišel Pizzolatto i přes pozici producenta o hlavní tvůrčí slovo. Možností je zkrátka stále až nečekaně hodně a záleží jen na opěvovaném pisálkovi, na jakou z možností nakonec přistoupí. Už teď je ovšem jasné, že na třetí řadu a již tradiční kolotoč okolo hvězdného obsazení, si tentokrát asi počkáme ještě o něco déle.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace