Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Constantine hlásí comeback


ikona
Spooner
arrowconstantinedclegends of tomorrow
Hláškující lovec démonů se po vedlejšáku v seriálu Arrow zřejmě dočká druhé šance. V jakém seriálu ho uvidíme? 

Tak se mu to přeci jen povedlo. Comicsovými geeky oblíbený Constantine to ve své televizní štaci neměl příliš jednoduché. Jeho vlastní seriál loni, celkem po zásluze, krutě pohořel a i přes snahy o obnovení na jiné stanici to po první sérii definitivně zabalil. Asi všichni se ovšem shodneme na tom, že za neúspěchem stáli spíše tvůrci a nepříliš povedený scénář, než hlavní tahoun Matt Ryan, který si sympatie diváků stačil získat celkem rychle. O jeho Johna Constantinea byl i přes zmršený seriál zkrátka pořád zájem, a tak dostal před pár týdny svoji druhou šanci v crossoveru vedle úspěšného Arrowa. A tu, zdá se, nepromarnil. Vedle zeleného lučištníka totiž slavil divácký úspěch a vypadá to tedy, že s ním producenti stanice CW mají další plány.

Ne, slavný milovník cigaret se nedočká restartu a ani se nevrátí po boku úspěšného Arrowa. Podle spekulací by se totiž mohl objevit v blížící se v týmovce Legends of Tomorrow. Comicsovka, v níž oblíbené vedlejší postavy z Arrowa a Flashe cestují časem, aby nakopaly zadek mocnému záporákovi, má premiéru až v lednu. Na stanici CW už ale tak nějak logicky počítají s dalším velkým úspěchem a už pomalu spřádají nápady a plány pro možnou druhou sérii. A jelikož v každé sérii bychom měli dostat naprosto odlišnou misi a mělo by se malinko změnit i týmové složení, začíná se spekulovat, že by v druhé sérii mohl rozšířit jeho řady právě Constantine. I když tato informace není nijak potvrzená, zní to jako celkem rozumný tah. John se na CW již osvědčil a televize má díky jeho nedávnému bratříčkování s Oliverem Queenem práva již pořešená. Do zajetého universa navíc nečekaně dobře zapadl a rozhodně je lepší varianta jeho potenciál těžit po boku jiných hrdinů, než v jeho dalším vlastním seriálu, jenž je předem odsouzený k záhubě. Zdá se mi zkrátka, že s touto postavou se tvůrci vydávají tím správným směrem. Tedy, pokud se z Legends nevyklube jen cheesy guláš, který nakonec nebude bavit ani diváky.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace