Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co nás čeká ve třetím Fargu?


ikona
Spooner
fargo
Druhá série oceňované série se blíží ke konci. Kam nás zavede ta nadcházející? 

Druhá série velebeného Farga je v plném proudu. I když se finále dočkáme až za necelé dva týdny, už teď můžeme asi s jistotou říci, že druhý výlet do věčně chladných krajin vysoce nastavenou laťku první řady rozhodně nepodlézá. Naopak, podle mého ji ještě o solidní kus přeskakuje. Kritici i diváci zkrátka i letos mlaskají nadšením a o vážném aspirantovi na ty nejzářivější ocenění je již teď asi jasno. Třetí sezóna je proto nepřekvapivě už nějaký ten pátek schválena a tradičně se v ní zase dočkáme nové černohumorné zápletky plné mrtvol. A jelikož scenáristická hlavička oceňovaného tvůrce Noaha Hawleyho nejspíš zase píše na plné obrátky, tak nám naznačil, co můžeme od nadcházejícího výletu do oblasti Farga čekat.

Příští rok se tedy z aktuálních sedmdesátých let přesuneme zpátky do takřka horké současnosti. Třetí série by se totiž měla podle všeho odehrávat jen pár let po té první a nejspíš bychom se tak mohli dočkat i návratu několika starých známých. Nejvíce se samozřejmě nabízí návrat rodinky Solversonových v čele se sympatickou Molly, manžílkem Gusem a možná do třetice i s policejním veteránem Louem, tentokrát zase v podání Keith Carrradine. Dá se sice očekávat, že v případě jejich návratu zřejmě nebudou tentokrát hrát hlavní role, i přesto je zde velká šance, že by se diváci mohli pomalu začít radovat. Navazovat by však se nemělo pouze na jedničku, ale také na více jak třicet let staré události z aktuální řady. Hawley totiž naznačuje, že stejně jako dříve, i tentokrát by zde mělo být nějaké propojení s minulým krvavým dobrodružstvím. A začíná se spekulovat, že bychom se možná mohli dočkat návratu černošského drsoně Mike Milligana. Tedy pokud přežije blížící se masakr v Sioux Falls, samozřejmě. To už jsou ovšem jen fanouškovská přání a dohady. Už teď je ale jasné, že i do třetice se máme na co těšit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace