Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní Rambo hlásí problémy


ikona
Spooner
rambo
Příchod akční legendy do bedny má namále ještě dřív, než v podstatě začal. A může za to sám Stallone. 

Že by nás tentokrát přeci jen čekal šťastný konec? Když stanice FOX před týdnem ohlásila práce na televizním pokračování legendárního Ramba, po prvotní radosti u většiny diváků následovalo hodně rychlé zděšení. Akční nářez našeho dětství se totiž rozhodli tvůrci přeměnit takřka na rodinné drámo, v němž si bude drsňák John řešit své komplikované vztahy se synkem, bývalým mariňákem. Zkrátka námět, z něhož se většině fandů série solidně zvedal kufr. I přesto jsme se však drželi malé naděje. Tou měla být účast samotného Sylvestra Stallonea, jenž se měl nejen zhostit pozice producenta, ale spekulovalo se i o jeho návratu do jedné z jeho nejslavnějších rolí. Jenže teď je zase všechno jinak.

Sly totiž po týdnu mlčení konečně vyšel s pravdou ven a prohlásil, že s chystaným projektem nemá absolutně nic společného. Nejen tedy, že se nevrátí na obrazovky s kulometem v ruce, ale nezaštítí novinku ani svým producentským jménem. Stallone prostě dává od seriálového rádoby sequelu ruce pryč a činí tak celé plány produkčního studia Millenium Films ještě daleko zbytečnější. Tamní producenti v čele s Avi Lernerem ovšem i přesto hodlají pokračovat zoufale dál a možná se budou snažit najít i nového představitele slavné role. Šance, že by takový pilot dostal u televize FOX zelenou, je ovšem velmi nízká. Projekt se tak možná již pár dní po ohlášení odebere zpátky k ledu a většina z nás za to bude jedině ráda. Takže teď raději vzhůru k plánování neustálé odkládané filmové pětky.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace