Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Iron Fist se blíží


ikona
Spooner
iron fistmarvelnetflix
Další superhrdina od Marvelu se přeci jen podívá na obrazovky. A dočká se zajímavého tvůrčího dohledu. 

Tak se ho přeci jen dočkáme. Na první pohled se zdálo, že na co Netflix ve spolupráci s Marvelem sáhnou, to se mění ve zlato. Z Daredevila se stal divácký hit, Jessica Jones sklízí, i přes zdejší rozporuplné reakce, v zámoří nadšené ohlasy a chystaný Luke Cage od jednoho z tvůrců Raye Donovana můžeme už teď minimálně z castingu hlavního hrdiny považovat za trefu do černého. Jen ten chystaný Iron Fist se nějak zasekl. Příběh čtvrtého hrdiny do party, který se zmíněnými parťáky nakonec vytvoří týmovku Defenders, měl na Netflixu dlouho problémy. Tamní producenti si nevěděli rady, jak slavného kung-fu borce s mystickými schopnostmi zakomponují do nastaveného světa Hell´s Kitchen. Byli prý dokonce tak zoufalí, že se mluvilo o zrušení celého seriálu a jeho nahrazení sólovkou Punishera. Jenže hororový scénář se nekoná a proklínaný projekt se nakonec přeci jen posouvá vpřed. A nyní konečně dostal i zatraceně zajímavé tvůrčí vedení.

Showrunnerem comicsové novinky se totiž stal Scott Buck, jeden z hlavních scenáristů kultovního Dextera či dramatu Odpočívej v pokoji. A to je pro ztvárnění tajemného bojovníka za spravedlnost celkem nadějné jméno. Ostatně, stejně jako v případě oblíbeného řezníka ze zálivu se chce Buck soustředit hlavně na detailní vyobrazení komplexního a poutavého charakteru. A v případě postavy Danny Randa, jenž se po letech vrací do New Yorku, aby zde za pomoci bojového umění a tajuplných schopností bojoval s nebezpečnými zločinci, se taková péče zajisté hodí. Netflix zkrátka i svůj další projekt zaštítil hodně slibným jménem a zdá se, že do konce příštího roku bychom se Iron Fista přeci jen mohli dočkat. Doufejme tedy, že se z Dannyho nakonec nestane dřevorubec štípající kung-fu stylem třísky, a my se dočkáme další pořádně temné comicsovky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace