Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hříšný tanec se vrací


ikona
Spooner
dirty dancinghříšný tanec
Stanice ABC chystá jeden z nejzbytečnějších remaků všech dob. 

Existují filmy, jež nepotřebují žádné představování, a které vlastně známe nazpaměť, aniž bychom potom nějak zásadně toužili. A osmdesátková romantická klasika Hříšný tanec mezi takové kousky rozhodně patří. Baby tenkrát neseděla v koutě, Patrick Swayze se stal navždy idolem našich maminek a tamní hity se staly nesmrtelnými odrhovačkami českých rádií. No a hlavně vznikla romanťárna, jejíž dobové kouzlo a nečekaný úspěch vlastně ani nejde zopakovat. Jenže i tak se o to jednou za čas někdo nepochopitelně pokouší a nejnověji tento stupidní nápad dostala stanice ABC.

Nesmrtelná stálice tuzemských obrazovek se tak dočká televizního remaku. Nečeká nás tedy ani žádná tvůrčí snaha posunout povědomý příběh alespoň do trochu jiné lokace, jako třeba v případě zapadlého druhého dílu, ale dle všeho dostaneme úplně to samé, jako před takřka třiceti lety. Zase se tedy vrátí “bejby“ a její romantické letní prázdniny, na nichž potká toho největšího frajera pod sluncem. Originalita zkrátka nulová a tipl bych si, že jediný “svěží“ nápad se bude skládat z moderní muziky a nějakých těch cool tanečků. ABC si je ovšem svým projektem zřejmě jistá a dokonce už začíná pilně obsazovat. Hlavní roli přechytralé Baby si tak tentokrát střihne Abigail Breslin. To je ta bývalá dětská hvězda, jež zaválela například v Malé Miss Sunshine, ale co jí narostla prsa, tak je s každým dalším filmem čím dál nesnesitelnější. Ani toto jméno zkrátka příliš radosti nevzbuzuje. Tady už chybí jen nějaký ten současný populární modýlek. Šance, že by se chystaná zbytečnost časem přesunula z kategorie “proboha proč? “ do sekce “možná na to kouknu“ je však velmi malá.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace