Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Našla Temná věž hlavního představitele?

příspěvky 1 - 11 Napsat příspěvek

Pistolník

Temná věž je má nejoblíbenější série, ale za mě našla svůj vrchol hned v Pistolníkovi. Jednoznačně nejhůř kousatelnej, ale právě proto má atmosféru a neklouže po povrchu.
18279
Temná věž je má nejoblíbenější série, ale za mě našla svůj vrchol hned v Pistolníkovi. Jednoznačně nejhůř kousatelnej, ale právě proto má atmosféru a neklouže po povrchu.
Pistolník
0 0
reagovat

Zásadně NE!

Viz Integra a Lifty....a chci syna Clinta nebo někoho podobného jako všichni ostatní co tuto knižní serii četli.
Pokud to nakonec bude Elba, tak prostě točí jinou knižní serii. A za tím si stojím.
18252
Viz Integra a Lifty....a chci syna Clinta nebo někoho podobného jako všichni ostatní co tuto knižní serii četli. Pokud to nakonec bude Elba, tak prostě točí jinou knižní serii. A za tím si stojím.
Zásadně NE!
0 0
reagovat
Pistolník je nejslabší díl série. Jde na tom vidět, že King ještě neměl vůbec jasno co z toho má vzniknout. Ale i další díly mají pasáže kterými je třeba se prokousat, ale nakonec to za to rozhodně stojí. Je ale potřeba tomu obětovat tak rok života, protože to má solidní objem. V knihovně mi to zabírá tak půl metru.
Jinak Roland prostě nemůže být černoch, to by fanoušci nepřekousli. Javier Bardem byl lepší volba. Každopádně dobře že se kolem Temné věže něco děje, a snad se to povede stejně jako Jonathan Strange & Mr.Norrell.
18251
Pistolník je nejslabší díl série. Jde na tom vidět, že King ještě neměl vůbec jasno co z toho má vzniknout. Ale i další díly mají pasáže kterými je třeba se prokousat, ale nakonec to za to rozhodně stojí. Je ale potřeba tomu obětovat tak rok života, protože to má solidní objem. V knihovně mi to zabírá tak půl metru. Jinak Roland prostě nemůže být černoch, to by fanoušci nepřekousli. Javier Bardem byl lepší volba. Každopádně dobře že se kolem Temné věže něco děje, a snad se to povede stejně jako Jonathan Strange & Mr.Norrell.
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Určitě dej, já to napoprvé ani nedočetl. Pak jsem se k tomu nějak vrátil a i když mě to nějak moc nechytlo, tak od druhého dílu jsem to nepustil z ruky až do konce série.
18250
Určitě dej, já to napoprvé ani nedočetl. Pak jsem se k tomu nějak vrátil a i když mě to nějak moc nechytlo, tak od druhého dílu jsem to nepustil z ruky až do konce série.
Sam.Vimes
0 0
reagovat

(=LIFTY=)

Tak jo, já tomu ještě dám šanci.
18249
Tak jo, já tomu ještě dám šanci.
(=LIFTY=)
0 0
reagovat
Já jsem zatím u třetího dílu Temné věže a Pistolník zatím stále vede :)
18248
Já jsem zatím u třetího dílu Temné věže a Pistolník zatím stále vede *:)*
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Měl jsem to podobně, Pistolník je zdaleka nejslabší ze všech sedmy dílů... Je potřeba vydržet, druhý díl je už jiné kafe a od začátku do konce je strhující. Hlavně hned na prvních stránkách knihy dojde k takovému zásadnímu zvratu v životě Rolanda, že tomu ani neuvěříš.
Stojí to za to, je to opravdu jedna z nejlepších knižních fantasy, jaké jsem kdy četl. Díky bohu ale, že jsem je četl v době, kdy byly vydány všechny díly. To čekání na další díl, jaké teď zažívám u Hry o trůny, bych nerozdýchal.
18246
Měl jsem to podobně, Pistolník je zdaleka nejslabší ze všech sedmy dílů... Je potřeba vydržet, druhý díl je už jiné kafe a od začátku do konce je strhující. Hlavně hned na prvních stránkách knihy dojde k takovému zásadnímu zvratu v životě Rolanda, že tomu ani neuvěříš. Stojí to za to, je to opravdu jedna z nejlepších knižních fantasy, jaké jsem kdy četl. Díky bohu ale, že jsem je četl v době, kdy byly vydány všechny díly. To čekání na další díl, jaké teď zažívám u Hry o trůny, bych nerozdýchal.
Sam.Vimes
0 0
reagovat
Matthew je dokonalý Flagg, ale raději bych ho viděl v adaptaci The Stand, kde má Flagg větší roli...
Elba? To už jsem rozebíral jinde, tohle prostě ne... Je to výborný herec, ale Roland patří k mým vůbec nejoblíbenějším knižním postavám a Elba se na to absolutně nehodí...
Syn Clinta by byl dokonalý, protože je jeho otec předobrazem Rolanda a kdysi jsem dost fandil představě, že by hrál Rolanda Thomas Jane.
Tak snad je to jen kachna... Stejně ten film moc šanci v kinech nemá, protože pro neskalní fanoušky Kinga tam spousta věci nedává smysl a obávám se, že to bude mít podobný osud jako Watchmeni - sebelepší režisér, sebelepší obsazení, ale ten příběh do kin masy nenaláká... Je to příliš složité, žádná patlanina typu Transormers, vydělávající miliardy...

18245
Matthew je dokonalý Flagg, ale raději bych ho viděl v adaptaci The Stand, kde má Flagg větší roli... Elba? To už jsem rozebíral jinde, tohle prostě ne... Je to výborný herec, ale Roland patří k mým vůbec nejoblíbenějším knižním postavám a Elba se na to absolutně nehodí... Syn Clinta by byl dokonalý, protože je jeho otec předobrazem Rolanda a kdysi jsem dost fandil představě, že by hrál Rolanda Thomas Jane. Tak snad je to jen kachna... Stejně ten film moc šanci v kinech nemá, protože pro neskalní fanoušky Kinga tam spousta věci nedává smysl a obávám se, že to bude mít podobný osud jako Watchmeni - sebelepší režisér, sebelepší obsazení, ale ten příběh do kin masy nenaláká... Je to příliš složité, žádná patlanina typu Transormers, vydělávající miliardy...
0 0
reagovat
Syn Clinta.
18243
Syn Clinta.
0 0
reagovat
Já jsem se na Temnou věž taky hodně dlouho chystal a těšil a pak jsem se nakonec musel první knihou (Pistolník) zklamaně prokousávat - nebavila mě ta roztříštěnost, pomalé tempo a nulové vysvětlování čehokoliv.
Ale na adaptaci jsem pořád zvědavý.
18242
Já jsem se na Temnou věž taky hodně dlouho chystal a těšil a pak jsem se nakonec musel první knihou (Pistolník) zklamaně prokousávat - nebavila mě ta roztříštěnost, pomalé tempo a nulové vysvětlování čehokoliv. Ale na adaptaci jsem pořád zvědavý.
0 0
reagovat
Ne, ne, ne, ne, Roland je prostě Clint Eastwood, a tuhle představu už nic nepřebije :D Elbu bych ráda viděla v roli záporáka, to by pro mě bylo mnohem zajímavější.
18241
Ne, ne, ne, ne, Roland je prostě Clint Eastwood, a tuhle představu už nic nepřebije *:D* Elbu bych ráda viděla v roli záporáka, to by pro mě bylo mnohem zajímavější.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se