Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s novou Xenou?


ikona
Spooner
xena
Dočkáme se přeci jen návratu princezny bojovnice? A dorazí i Lucy Lawless? 

Je to už nějaký ten pátek, co jsme vás poprvé informovali o možném návratu legendární Xeny. Stanice NBC si před pár měsíci usmyslela, že by bylo v čase všemožných rebootů a velkolepých televizních návratů nejlepší vrátit do hry i jednu z hvězd našeho dětství, na jejichž hrdinských kouscích (a sexy oblečku) jsme vyrůstali snad všichni. Lucy Lawless sice vzápětí prohlásila, že se jedná o kachnu, hlavouni z ne příliš úspěšné stanice ovšem jen pár týdnů na to potvrdili, že o návratu neohrožené bojovnice se smrtícím předchůdcem frisbee opravdu uvažují a plány na seriál jsou v plném proudu. Jak nám situace od té doby pokročila?

Jestli se chystaného rebootu opravdu dočkáme, nebo projekt skončí jen v klasické fázi pilotů, zatím stále není jasné. Tvůrci se však rozhodně neflákají a momentálně prozkoumávají, jak kámošku Herkula vrátit do hry. Na producentské židli tak stejně jako před dvaceti lety sedí sehraná dvojka Rob Tapert a Sami Raimi, kteří si tak zřejmě zpříjemňují natáčení kousku Ash vs Evil Dead, a jejich vize se za uplynulé měsíce bohužel příliš nezměnila. Pořád bychom se tak měli dostat nové mladičké hrdinky, která by měla být kombinací staré neohrožené Xeny a mladé inteligentní hrdinky po vzoru Katniss z Hunger Games. O to, aby tento ne zrovna lákavý mix, jimž se chtějí tvůrci zřejmě zavděčit všem puberťačkám, vůbec fungoval, se má nově postarat jeden ze scenáristů Ztracených, Javier Grillo-Marxuach. A vzhledem k tomu, jak nezajímavě to zatím zní, ho čeká docela velká fuška.

Ani další zprávy pak skalní fanoušky zřejmě příliš nepotěší. O návratu samotné Lucy Lawless se dosud vůbec nejedná a nic nenasvědčuje tomu, že by se zde měla, alespoň v menší roličce, objevit. Tvůrci si totiž nejsou ani jisti, zda se vydají cestou kompletního restartu, nebo se dočkáme alespoň malého nepřímého pokračování, v němž by stará Xena měla aspoň menší úlohu. Producenti ale nechtějí skalní fandy uspokojit za každou cenu, a pokud by její návrat neměl kromě jejich chvilkové radosti žádný jiný smysl, raději se na něj prý úplně vykašlou. Projekt se zkrátka i přes producentské snahy hýbe kupředu velmi pomalu a je vůbec otázkou, zda se ho za této konstelace vůbec brzy dočkáme. A zda bude vůbec někoho zajímat.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace