Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sněhurka a začátky Hollywoodu


ikona
Spooner
amazoncollinstycoon
Sympatická Lily Collins a internetový Amazon spojí síly v hodně ambiciózním projektu. 

Asi si už jste si stačili všimnout, že známý server Amazon čím dál více roztahuje svá seriálová křídla. Konkurenční Netflix, jehož je v posledních dnech díky protlačení do celého světa zase celý internet, zatím sbírá podstatně více vavřínů a chvály. Také u Amazonu však stačili vytvořit několik výrazných kousků a šlapou věhlasnému gigantovi čím dál více na paty. Jejich dramedy Transparent sbírá jedno ocenění za druhým, Bosch se řadí mezi nejsympatičtější detektivky posledních let a The Man in the High Castle se stal po právu jejich zatím největším hitem. Tamní kravaťáci ale rozhodně nehodlají zvolnit a připravují další slibně obsazený projekt, jenž slibuje velké věci.

Vzali si totiž do parády poslední nedokončený román legendárního spisovatele F. Scott Fitzgeralda, The Last Tycoon. Ten nás zavede do počátků hollywoodských filmových studií v třicátých letech minulého století, kde budeme sledovat vzestup producenta jednoho ze studií, Monroea Stahra. Čím více však šplhá po mocenském žebříčku, tím častěji se dostává do konfliktu s šéfem studia a svým mentorem Pata Bradyho. Jejich konflikt pak zkomplikuje také fakt, že Monroe chodí s Patyho půvabnou dcerkou. Inspirace z pera slavného autora a atraktivní prostředí zní hodně slibně a tvůrci už tak zajímavý projekt zaplnili sakra zajímavými jmény. Hlavní role se totiž zhostí Matt Bomer z populární kriminálky The White Collar či poslední série American Horror Story, který rozhodně hrát umí. Jeho něžnou polovičku si potom zahraje okatá sympaťačka Lily Collins ze Sněhurky či feel-good romanťárny S láskou, Rosie. Tu bych sice mnohem raději viděl v první filmové lize, ani v podobně nadějném projektu ovšem rozhodně nebude k zahození. Hlavní dvojici navíc bude v roli šéfa studia krýt záda televizní veterán Kelsey Grammer. A ten ve výtečném Bossovi dokázal, že ve vážné poloze dokáže být doslova ďábelský. Celé to zní zkrátka až nečekaně dobře a jedinou komplikací tak může být pouze jméno scenáristy a režiséra Billyho Raye, jenž má za sebou například nedávný zbytečný remake Tajemství jejich očí. Doufejme, že tentokrát si vybere svoji lepší chvilku a Amazon má zaděláno na další velký hit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace