Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadwood se vrátí


ikona
Spooner
deadwoodhbo
Drsný western od HBO se po deseti letech vrací zpátky na scénu. 

Westerny to neměly v bedně nikdy příliš jednoduché. Po seriálovém poli se sice v posledních letech prohánělo celkem dost drsňáků s kloboukem, v čele s Waltem Longmirem či Raylanem Givensem z Justified, na stoprocentní návrat do dob Divokého západu si však troufne málokdo. Až na výjimky typu Hell on Wheels to totiž většinou skončí diváckým propadákem. Typickým příkladem je tak trochu zapadlý Deadwood. Výpravý a krvavý kousek od HBO s Timothy Olyphantem či Ianem McShanem se sice mohl těšit z výborných kritických ohlasů, diváků ovšem příliš neoslovil a byl po pouhých třech sezónách zrušen. Jenže své věrné skalní fandy si, i když zřejmě o něco později, přeci jen našel a seriál se stal takovou menší westernovou kultovkou, u níž příznivci už léta žadoní o pořádné zakončení. A HBO se jim konečně rozhodlo vyhovět.

Téměř po deseti letech od zrušení seriálu totiž dalo vedení velebené kabelovky tvůrci seriálu, Davidu Milchovi, zelenou a odkleplo mu závěrečné podívaní do drsného titulního městečka. Toho se pak zřejmě dočkáme v podobě celovečerního filmu, ve hře ale prý stále zůstává i možnost minisérie. Celý projekt je sice ještě v plenkách, Milch má však údajně v hlavě již několik nápadů, jak příběh tamních kovbojů konečně uzavřít. Předběžně se pak počítá i s návratem hlavních hvězd. Skloubit jejich nabité diáře prý nebude zrovna jednoduché. Pomalu každý z nich se ovšem v minulosti vyjádřil, že by se do Deadwoodu rád vrátil, takže o žádný z hlavních charakterů bychom přijít neměli. Projekt se tak pomalu ale jistě hýbe kupředu a fandové rychlých koltů a pustých prérií se už mohou začít těšit na další nadějnou žánrovku. Ať už v kině nebo v bedně, hutných westernů totiž není nikdy dost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace