Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá se Star Wars: Underworld?


ikona
do_Od
netflixstarwarsunderworld
Co víme nového o jednom z poslední projektů George Lucase? 

Star Wars jsou zpátky v plné síle a momentálně si jen těžko představit, že je během příštích několika let něco zastaví. Disney to má podle všeho pevně v rukou a díky obřím tržbám za sedmý díl a ještě větším výnosům z merchandisingu je už teď jasné, že se čtyř miliardová investice pohádkovému kolosu bohatě vyplatí. Tohle všechno už ale nejspíš víte. Co jste však předtím pravděpodobně netušili je, že ještě před tím, než J. J. Abrams spolu s Kathleen Kennedy vdechli galaxii daleko, daleko odtud nový život, byl v plánu ještě jeden poměrně ambiciózní projekt. Star Wars: Underworld, hodinové live-action drama na pokračování, mix Deadwood a Kmotra ve vesmíru, splněný sen všech fandů, kteří volali po dospělejší a temnější podobě jejich milovaného světa. Jenže pak přišel náraz. Scénáře jednotlivých epizod měly podle všeho až příliš velké měřítko a byly technologicky náročné na výrobu. Jakmile se pak navíc do všeho přimontovalo Disney a padlo rozhodnutí nakopnout filmové univerzum rychlostí světla tak, aby sedmá epizoda přišla už v roce 2015, předpokládalo se, že to pro seriál znamená definitivní stopku. Teď se ale vraťme zpátky do současnosti. Nová trilogie už úspěšně odstartovala, Disney vydělalo obří balík, první ze spin-offů dorazí co nevidět a hraný seriál opět začal dávat smysl.

Nedávno vypluly na povrch určité zvěsti o tom, že zájem o výrobu nespecifikovaného live-action seriálu ze světa Star Wars má Netflix. O tom, že by tohle rozhodnutí dávalo celkem smysl už jsme vás před pár týdny informovali. Rozdíl je, že tentokrát se k celé věci vyjádřila i Kathleen Kennedy. Podle jejích slov to vypadá, že Underworld stále žije. Naopak nad materiálem, který po sobě zanechal George Lucas, strávila ona a její tým spoustu času, neustále o něm diskutují a je to rozhodně něco, do čeho by se jednou rádi pustili. Je tedy dost dobře možné, že Netflix jedná o adaptování právě zmíněného Star Wars: Underworld. Celá věc má ale jeden háček. Aktuální lodivod celé ságy, J. J. Abrams, má podepsanou smlouvu na veškeré jeho televizní projekty výhradně se studiem Warner Bros. A to znamená, že ať už hraný Star Wars seriál vznikne nebo ne, J. J. Abrams s projektem nebude moct mít nic společného. Což je samozřejmě problém a taky velká škoda. Každopádně to vypadá, že se věci přeci jen hýbou kupředu. Jste rádi? A je podle vás hraný Star Wars seriál dobrý nápad? Diskuze je jako vždy vaše.

--- 

Vytáhni v hospodě: Spolu se Star Wars: Underworld se Kathleen v rozhovoru zmiňuje i o chystané hře Star Wars 1313, která podle všeho taky není tak úplně mrtvá, jak si herní komunita myslela.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace